Logo-youngadults-site

Trailer Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore onthuld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Warner Bros. Pictures. Drie jaar na het uitkomen van The Crimes of Grindelwald valt te zien hoe het avontuur van Newt Scamander en zijn vrienden zich verder afspeelt. De nieuwe Fantastic Beast film is in april 2022 te bewonderen in de bioscoop.

In de trailer is te zien dat er in de film weer een bezoek gebracht gaat worden aan Zweinstein. Onder andere Albus Dumbledore (Jude Law), Newt Scamander (Eddie Redmayne) en Tina Goldstein (Katherine Waterston) keren terug op het witte doek. Maar er worden ook een aantal nieuwe karakters gepresenteerd. En natuurlijk, onze favoriete dreuzel, Jacob Kowalski (Dan Fogler) keert terug. In de trailer valt te zien dat hij wel een heel bijzonder cadeau krijgt.

Verwikkeld in een strijd tegen een kwade kracht bundelen de avonturiers hun krachten samen. In de trailer wordt een oorlog tegen de dreuzels aangekondigd. Onder andere Credence Barebone (Ezra Miller) en Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) nemen het op voor het kwaad.

De nieuwe Fantastic Beasts-film lijkt weer een legendarisch avontuur te worden. De film is verwacht vanaf 13 april 2022.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jasmijn Funk

Jasmijn Funk

Jasmijn Funk (19) is, naast een fulltime boekenworm, studente Journalistiek in Tilburg. Ze heeft passie voor alles wat met woorden te maken heeft, of het nou over lezen of schrijven gaat. Verder is ze altijd bezig met muziek, dans en paarden.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.