Logo-youngadults-site

Harry Potter serie aangekondigd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Fans van Harry Potter hadden dit niet meer verwacht, maar Warner Bros heeft aangekondigd een Harry Potter serie te gaan maken. Afgelopen woensdag liet de Amerikaanse filmstudio dit nieuws weten.

Met de laatste Harry Potter film die in 2010 uitkwam, moeten we het al meer dan 10 jaar zonder Harry doen. Daarom is het nogal opmerkelijk nieuws dat daar nu verrandering in komt.

Waar zal de serie over gaan?

De serie zal hetzelfde verhaal vertellen als de Harry Potter boeken en de films, maar doordat in de films niet alle details getoond kunnen worden krijgen we nu de serie. J.K. Rowling zegt hierover dat er een mate van diepte en gedetailleerdheid gebracht kan worden die alleen mogelijk is in een langlopende tv-serie.

Hoe gaan ze dat dan doen?

Er zal per boek een seizoen komen. Hoeveel afleveringen dat worden is niet bekend, maar zo is er natuurlijk veel meer schermtijd waarin details gedeeld kunnen worden. Het is de verwachting dat ze serie tien jaar lang gaat lopen op MAX, het nieuwe platform dat HBO Max gaat vervangen

Wat vind jij van dit nieuws? Ben je enthousiast of had je liever gehad dat ze het bij de films zouden houden?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.