Logo-youngadults-site

Magische digitale edities van Harry Potter

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Harry Potter iBooksHarry Potter is echt helemaal HOT op dit moment! Een nieuwe website, het eerste deel van deze geweldige serie is nu in een geïllustreerde uitgave verkrijgbaar en ook op digitaal vlak is er weer een betoverend nieuwtje!

Apple lanceert namelijk de zeven delen van de Harry Potter reeks als interactieve iBooks. Deze digitale, betoverende versies bevatten interactieve animaties, prachtige, nieuwe covers en aantekeningen van Rowling herself!

Voor de Pottermore fanaten is dit misschien niets nieuws, deze boeken waren namelijk voorheen exclusief te verkrijgen via de Pottermore website. De “Enhanced editions” zijn vanaf deze week in 32 landen verkrijgbaar (iBooks) in het Engels voor €9,99. Vanaf 9 november worden deze edities ook uitgegeven in andere talen, maar of ze er ook in het Nederlands komen is nog niet bekend.

JK is zelf enorm enthousiast over de nieuwe uitgaves! “I’m thrilled to see the Harry Potter books so beautifully realized on iBooks for the digital world, The artwork and animations in these enhanced editions bring the stories alive in a delightful new way.”

Dus ben je Harry Potter fan en in het bezit van een Apple device: Sla je slag!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.