Logo-youngadults-site

Eva Green voor verfilming Miss Peregrine’s Home for Peculiar Childeren?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

eva-greenWe wisten al dat Ransom Riggs Miss Peregrine’s home for peculiar children verfilmd gaat worden en dat niemand minder dan Tim Burton de film zal regisseren. Op dit moment zijn ze druk bezig met het casten van de acteurs. Tim Burton heeft gekozen voor een bekend gezicht om de rol van Miss Peregrine te vertolken. 

Het online magazine Variety meldt dat deze rol wellicht gespeeld zal worden door Eva Green, bekend van de serie ‘Penny Dreadful’ en de serie die het slechts een seizoen heeft overleefd: Camelot, waar Eva Green de rol van Morgan speelde (deze rol vertokte ze overigens erg goed). Daarnaast heeft ze al eerder met Tim Burton gewerkt voor de film Dark Shadows en Burton zou graag nogmaals met haar samenwerken. De onderhandeling om deze actrice binnen te slepen is aan de gang.

Ik vind het een goede keuze. Wat denken jullie? Zal Eva Green goed in de rol van Miss Peregrine passen? 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.