Geef je op voor de Ransom Riggs Kerstleesclub

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

9789044821802De prachtige mysterieuze omslagen die een beetje doen denken aan een horrorverhaal. Je hebt deze omslagen vast wel eens voorbij zien komen. Niet zo gek natuurlijk, want de boeken zijn megapopulair! De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine en Omhulde stad – het eerste en tweede deel in de bestsellerserie van Ransom Riggs.

Heb je de boeken nog niet, omdat je geen genoeg geld had om ze te kopen, of omdat je gewoonweg nog geen tijd hebt gehad om ze te lezen? Grijp dan nu je kans! Young-adults.nl organiseert namelijk een leesclub tijdens de kerstvakantie.

Say what?
Je leest het goed. Wil jij heel graag allebei de boeken tijdens de kerstvakantie lezen? Geef je dan op voor onze kerstleesclub. Uitgeverij Clavis stelt van beide titels tien exemplaren voor tien boekenliefhebbers beschikbaar.

1 2 Ransom Riggs

 

Opgeven
Je kunt je nu opgeven voor de kerstleesclub. Stuur daarvoor een mailtje naar marketing@young-adults.nl o.v.v. Ransom Riggs Kerstleesclub en vertel waarom jij uitgekozen wilt worden om de boeken tijdens de kerstvakantie te lezen.

LET OP! Stuur meteen je volledige adresgegevens mee. We kiezen dinsdag 15 december 10 leesclubdeelnemers die allebei de boeken  voor de Kerst thuisgestuurd krijgen.

Wat we van je verwachten
Je leest ALLEBEI de boeken tijdens de kerstvakantie en beantwoord de leesvragen die je krijgt toegestuurd. Dit zullen ongeveer 20 vragen zijn (meer dan bij de normale leesclub, maar je leest nu ook twee boeken ^_^). Who’s in?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Geef je op voor de Ransom Riggs Kerstleesclub

  1. Ook ik heb net mijn pakketje met de twee boeken opgehaald bij de post. Mooie covers, mooi verhaal ook lijkt mij. Bedankt, ik heb veel zin om deze boeken te lezen!

  2. Ik heb net mijn pakketje ontvangen. Heel erg bedankt! Ik heb er zoveel zin in! 😀

  3. Super leuk! Jammer dat ik het nu pas zie! Heel veel leesplezier aan de 10 leesclubdeelnemers!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today