Logo-youngadults-site

Allereerste foto’s van Seventh Son

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zoals iedereen die het verhaal kent, krijgt iedere zevende zoon geboren uit een zevende zoon magische krachten bij zijn geboorte. Dit is het grote concept van schrijver Joseph Delaney voor zijn fantasy serie “The Wardstone Chronicles”. Warner Bros. is bezig met het eerste boek naar het grote scherm te vertalen – The Spook’s Apprentice of De Geestenjagers – om een volgende grote young adult hit te introduceren, en we krijgen alvast een voorproefje.

Op deze foto zie je acteur en Oscarwinnaar Jeff Bridges, aka Geestenjager Master Gregory, die Thomas (Ben Barnes) leert hoe hij het kwaad moet bestrijden. Laat me er even bij melden dat Ben Barnes er héérlijk uitziet.

De tweede foto is van een creepy roodharige vrouw zonder wenkbrauwen die op een kruising tussen Lord Voldemort en Lindsay Lohan lijkt. Het is niemand minder dan Julianne Moore, die de evil Mother Malkin zal vertolken.

Wat denken jullie van deze aankomende fantasyfilm? Ik kijk er in ieder geval naar uit! Films die een mengeling van fantasy en young adult zijn, zijn well done!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Allereerste foto’s van Seventh Son

 1. aah love it! en ben barnes man die is echt hot!
  haha maar nu moet ik wel even bekennen dat ik de boeken niet ken! is het een trilogie? en waar gaat het precies over?

 2. Zo leuk, heb er zeker zin in. Heb ze echt jaaaaaren geleden gelezen, maar moet denk ik toch maar ff de serie afmaken. Had Mother Malkin wel wat ouder verwacht en Thomas wat jonger, maar dat maakt niet uit. XD Leuk

 3. Hoeveel boeken zijn er ook alweer in totaal

 4. Ieh, Ben Barnes!
  Ik kan niet wachten tot 2013, het wordt echt een geweldig filmjaar. 🙂

 5. Wow dit ziet er idd wel gaaf uit!

 6. *Het eerste boek

 7. De eerste boek van de serie is FANTASTISCH, VERSLAVEND…GOED.
  Maar WAAROM..gvddkfdlfjsmfmqkf…hebben ze alleen maar de eerste boek van deze serie in mijn bib? SCHANDE…Maar deze film wil ik zeker zien!

 8. Jemig ze gaan. Echt vet veel leuke boeken verfilmen , ik kan het beste maar een film ambonment nemen volgende jaar ! Zo veel leuke films komen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.