Logo-youngadults-site

Eerste trailer voor ‘Seventh Son’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Jep, het is weer zover. Pas als er een eerste trailer verschijnt, mogen we praten over een ‘aankomende film’. Sinds een paar dagen is dit voor ‘Seventh Son’ het geval, dus we mogen de filmadaptatie van de ‘Geestenjager‘ serie van Joseph Delaney aan onze lijst van to-see films toevoegen. Jammer genoeg – zucht, zucht- is er nog niet eens een releasedatum bekendgemaakt voor Nederland en België. Maar laten we even doen alsof dat kleine minpuntje niet bestaat en gewoon genieten van de spannende eerste trailer.

In 2008 plaatste ‘De Geestenjager’ auteur voor het eerst op zijn blog dat er plannen waren voor een verfilming, en wel eentje die in 2009 uitgevoerd zou worden. Desondanks stelden verschillende Hollywood struikelblokken de productie van de film uit voor jaren, en ondertussen zijn we een half decennium later. Er moest zelfs van regisseur en scenario schrijver veranderd worden – ondertussen is het Sergey Bodrov die in de regisseursstoel zit – en wordt ‘Seventh Son’ geproduceerd door Legendary Pictures in plaats van door Warner Bros. Ja, ja… het is een hele bevalling geweest. Maar eindelijk is het zover. Een eerste poster is de wereld ingestuurd, en nu kunnen we smullen van de trailer. ‘Seventh Son’ vertelt het verhaal van de zevende zoon van de zevende zoon in de 18e eeuw, die het samen met zijn leermeester de Geestenjager moet opnemen tegen demonen en monsters, waaronder een verschrikkelijke heks. De cast bevat topacteurs waaronder Jeff Bridges, Ben Barnes, Julianne Moore en Kit Harrington.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Eerste trailer voor ‘Seventh Son’

  1. Deze moet ik echt zien!

  2. mijn vader had me deze week al gemaild.
    maar had niet gekeken en nu zie ik hem hier staan!
    whaha echt cool heb al zin om het te lezen en naar de bios te gaan8)

  3. Cool, zeg, daar kijk ik naar uit! 😛

  4. Ziet er goed uit 😀

  5. Die moet ik zeker zien!!

  6. Echt een toffe trailer! Ik ga de film absoluut in de bioscoop kijken 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.