Logo-youngadults-site

Game of Thrones ster Kit Harrington voegt zich bij The Seventh Son cast

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

kit-harringtonNormaal gesproken zou Kit Harrington zijn filmdebuut maken in Arthur and Lancelot, maar de release van deze film is door Warner Bros. een hele poos uitgesteld. Harrington geeft het echter niet op! Hij is gecast voor de young adult verfilming The Seventh Son.

Harrington is bekend als Jon Snow in de Amerikaanse middeleeuwse fantasy TV-serie Game of Thrones. In The Seventh Son zal hij oud-leerlingtovenaar van The Witch Hunter spelen. Eerder al werd bekend gemaakt dat  Ben Barnes, Jeff Bridges, Julianne Moore en Alicia Vikander meespelen in deze young adult verfilming. De opnames zullen starten in april, en de release van de film is gepland voor 15 februari 2013.

The Seventh Son is gebaseerd op Thomas J. Ward’s The Spook’s Apprentice, het eerste boek in de serie The Wardstone Chronicles. In het Nederlands is het verhaal beter bekend als De Geestenjager. Deze fantasy thriller gaat over Thomas, de zevende zoon van de zevende zoon met de gave van zeven keer zeven die in leer gaat bij de geestenjager.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Game of Thrones ster Kit Harrington voegt zich bij The Seventh Son cast

  1. Phew, Ben Barnes en Kit Harrington in één film, dan mag ik wel vlugzout meenemen. (L)

  2. Nee, maar ik krijg er plots wel erge zin in!

  3. Precies! In Dorian Gray is hij echt geweldig! Heb je Killing Bono al gezien? Daar speelt hij een extravert type, echt geweldig!

  4. @ admin: Op Ben Barnes kan ik zeker niet wachten!! Fenomenale acteerprestatie in Dorian Gray…

  5. Jon Snow is echt een van mijn favoriete spelers in Game of Thrones! Knap, donker haar en bruine ogen 😛 Maar hij speelt natuurlijk ook goed! Hoop echt dat hij bij The Wall weggaat, maar ik heb zo’n vermoeden dat hij daar zal blijven. Erg leuk dat hij in The Seventh Son mee zal spelen, naast mijn andere favoriet: Ben Barnes

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.