Logo-youngadults-site

In de bios: Hugo

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Hugo draait momenteel in de bioscoop en is een film die je absoluut moet zien! De film is gebaseerd op de bestseller van Brian Selznick: The Invention of Hugo Cabret. Hugo vertelt het verhaal van een weesjongetje dat stiekem in een treinstation in Parijs woont.

Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader, zijn humeurige buurman, de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormig slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met een excentriek meisje probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.

Dit magische verhaal is de eerste 3D film van regisseur Martin Scorsese. Scorsese wist een Golden Globe in de wacht te slepen in de categorie Beste Regie. De film is daarnaast genomineerd voor maar liefst 11 Oscars. Bekijk hieronder de filmtrailer. In het Nederlands is het boek bekend onder de naam: De uitvinding van Hugo Cabret.

Wat vinden jullie ervan? Is het de moeite waard om in 3D te bekijken?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.