Geplaatst op Geef een reactie

In de bios: Hugo

hugo2

Hugo draait momenteel in de bioscoop en is een film die je absoluut moet zien! De film is gebaseerd op de bestseller van Brian Selznick: The Invention of Hugo Cabret. Hugo vertelt het verhaal van een weesjongetje dat stiekem in een treinstation in Parijs woont.

Hij ontdekt dat er een mysterieus verband bestaat tussen het overlijden van zijn vader, zijn humeurige buurman, de eigenaar van de speelgoedwinkel en een hartvormig slot waarvoor geen sleutel lijkt te bestaan. Samen met een excentriek meisje probeert hij het geheimzinnige raadsel op te lossen.

Dit magische verhaal is de eerste 3D film van regisseur Martin Scorsese. Scorsese wist een Golden Globe in de wacht te slepen in de categorie Beste Regie. De film is daarnaast genomineerd voor maar liefst 11 Oscars. Bekijk hieronder de filmtrailer. In het Nederlands is het boek bekend onder de naam: De uitvinding van Hugo Cabret.

Wat vinden jullie ervan? Is het de moeite waard om in 3D te bekijken?

Geef een reactie