Logo-youngadults-site

First look: Angelina Jolie als de kwade tovenares Maleficent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

“I’ve already got my horns fitted. My kids are very happy.” De meeste moeders krijgen niet de kans om zulke gekke dingen te zeggen, maar Angelina Jolie is een geval apart. Toen ze dit enkele maanden geleden zei, waren de filmplannen voor Maleficent nog niet helemaal zeker. Nu is de productie echter volledig aan de gang en we houden jullie graag op de hoogte over de update van de 1959 tekenfilm Sleeping Beauty.

Disney heeft de allereerste foto van de actrice als slechterik in deze live-action film gepubliceerd. Maleficent focust – zoals de titel eigenlijk al verraadt- niet op de goede prinses Aurora, maar op het achtergrondverhaal dat Maleficent tegen het sprookjeskoninkrijk liet keren. De hoorns blijven trouw aan de Walt Disney-film, maar zien er toch minder uit alsof ze rechtstreeks uit het hoofd van Maleficent gegroeid zijn en meer op werelds engste tulband. Hoewel Maleficent een familiefilm wordt, zal Jolie een schrikwekkende fee worden.

De 3D-film die op 14 maart 2014 – dat is nog een heel eindje! – verschijnt, wordt geregisseerd door Robert Stromberg, de Oscarwinnende productie designer van Avatar en Alice in Wonderland.  Elle Fanning (bekend van Super 8) speelt de mooie prinses Aurora. Andere castmembers zijn o.a. Sharlto Copley (District 9), Sam Riley (On The Road), Imelda Staulton (Omber in de Harry Potter-films), Miranda Richardson (Sleepy Hollow), Juno Temple (Atonement) en Lesley Manville (Secret & Lies).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “First look: Angelina Jolie als de kwade tovenares Maleficent

  1. Gaaf zeg! Ziet er cool uit 😀

  2. omg, dat is pas in 204!!!!

  3. NICE!

    lol District 9

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.