Logo-youngadults-site

De acteurs die de Goden in Percy Jackson gaan spelen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eerder lieten we al weten dat het filmen van seizoen één van de Percy Jackson-serie die ergens volgend jaar op Disney+ verschijnt klaar is, maar we wisten nog niet wie er allemaal deel uitmaken van de cast. Nu wordt daar steeds meer over bekend.

Inmiddels is bekend gemaakt welke acteurs Griekse Goden zullen vertolken. 

Adam Copeland

Adam Copeland zal de god Ares vertolken. Hij is vooral bekend als worstelaar, maar speelde bijvoorbeeld ook in de serie Vikings.

Lin Manuel Miranda

Lin Manuel Miranda zal de rol van Hermes op zich nemen. Hij is acteur, maar is vooral bekend door het creëren van de musicals Hamilton en In the Heights. 

Jay Duplass

Jay Duplass zal Hades spelen. Hij is filmmaker, auteur en acteur. Hij heeft onder andere in de series Transparent en Room 104 gespeeld.

Timothy Omundson

Timothy Omundson zal Hephaestus vertolken. Hij is bekend als acteur in de series Judging Amy, Xena: Warrior Princess en Supernatural.

Lance Reddick

Lance Reddick zal Zeus spelen. Hij is een acteur, vooral bekend van de John Wick films en Godzilla vs. Kong.

Toby Stephens

Toby Stephens zal de rol van Poseidon op zich nemen. Hij is een Brits acteur en de zoon van Maggie Smith (professor Anderling in de Harry Potter-films). Hij is het bekendst van de James Bond film: Die Another Day, waar hij de tegenstander van Bond speelde.

Veel van deze acteurs ken ik nog niet dus ik ben erg benieuwd hoe ze het gaan doen. Het is misschien ook maar goed dat ik ze nog niet ken want daardoor heb ik geen bepaalde verwachtingen van ze. Ik ben in ieder geval heel enthousiast en kan niet wachten tot de serie uitkomt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.