Logo-youngadults-site

Opnames Sex Education seizoen 4 afgerond

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wanneer het nieuwe seizoen van Sex Education uit gaat komen is nog niet bekend, maar de opnames van het vierde seizoen zijn in ieder geval afgerond. Dat laten actrice Aimee Lou Wood en acteur Ncuti Gatwa weten via Instagram.

Laatste seizoen?

Of het vierde seizoen het laatste seizoen zal zijn is nog niet bekend, maar het is in ieder geval wel het laatste seizoen waar Ncuti Gatwa, de acteur die Eric speelt, in zal meespelen. Op zijn Instagram post hij: “Last day. Last time. Bye bubs, thank you for all the lessons and for all the strength.” Aimee Lou Wood reageert daaronder: “My heart hurts badly”. Dit lijkt erop te wijzen dat Ncuti Gatwa bewust de serie verlaat en dat dit niet is omdat er geen nieuw seizoen komt.

Dat Gatwa de serie verlaat is niet zo gek, hij werd namelijk vorig jaar gecast als de nieuwe Doctor in de serie Doctor Who. Aangezien hij in die serie een grote rol zal hebben is de kans klein dat hij nog tijd over heeft voor andere rollen.

Waar gaat Sex Education over?

Sex Education is een Britse serie over een groep jongeren op hun middelbare school. In de serie volgen we voornamelijk de levens van Otis, Maeve, Eric en Aimee. In seizoen één begonnen Maeve en Otis een soort seks kliniek. Ze hielpen hun leeftijdsgenoten met seksuele vragen. De serie volgt eigenlijk hun seksuele ontdekkingstocht.

Denk jij dat er nog een vijfde seizoen van Sex Education gaat komen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.