Logo-youngadults-site

9 boeken om te verslinden rond Valentijn

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zowel vorig jaar als het jaar daarvoor tipten we heel wat romantische boeken om te verslinden rond Valentijn! We zetten ook dit jaar weer negen aanraders in het zonnetje.

Een overvloed aan liefde

Zin in een heerlijk liefdesverhaal om bij weg te zwijmelen? Ga dan voor de Heartstopper graphic novels of de boeken van Rachel Lynn Solomon. Zo kan je je al voorbereiden op de komst van Rachel tijdens het Booklovers Extravaganza in Scheltema. Heb je zin in meerdere liefdesverhalen in één boek? Na Blackout werkten Dhonielle Clayton, Tiffany D. Jackson, Nic Stone, Angie Thomas, Ashley Woodfolk en Nicola Yoon samen aan hun nieuwste boek Whiteout.

Relatie tussen moeder en dochter

Relaties bestaan in alle vormen. De liefde tussen moeder en dochter staat bijvoorbeeld centraal in deze boeken. In Op zoek naar ontdekt Angie dat haar moeder gelogen heeft over haar vader. In The Poet X ontdekt Xiomara de wereld van de slam poetry, terwijl haar moeder wilt dat ze zich houdt aan de wetten van de kerk. In de Blossom Books shortie van Astrid Boonstoppel volgen we dan weer hoe Lucie schrijft over de bijzondere band met haar moeder.

New adult om bij weg te zwijmelen

Ben je een fervente liefhebber van New Adult boeken? Achter hoge bergen speelt zich af in de jaren ’90 in Montana. Het is een verhaal over twee personages, Beth en Jeremy, die een diepe band met elkaar en proberen om te gaan met de monsters uit hun verleden én het heden. In Rood, wit & koningsblauw volgen we dan weer Alex en Henry. Hoewel hun relatie begint als een nepvriendschap, leidt die tot veel meer. Tot slot gaat Breekpunt over Nikkie die privézorg verleent aan tennisprof Josh.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.