Logo-youngadults-site

Breaking Dawn Part I

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Afgelopen woensdag ging het langverwachte vierde deel van de Twilight Saga van Stephenie Meyer in première: Breaking Dawn part I. Heel veel Twilight fans stonden in de rij om als een van de eersten de film te gaan bekijken, want eindelijk gaan Bella en Edward trouwen en krijgen ze een baby. 

Voor iedereen die de film nog niet heeft gezien… (waaronder ikzelf *Zucht*)… Hieronder een aantal stills van de film en nogmaals de trailer. Wie van jullie heeft de film al gezien? Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar jullie reacties… was het het wachten waard? Of als jullie net als ik even wachten tot het wat minder druk is in de bioscoop of de film nog niet hebben gezien, wanneer gaan jullie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

12 gedachten over “Breaking Dawn Part I

 1. @ mommy_interrupted

  haha nee hoor 😉
  Ik denk dat heel veel mensen het een goed film vonden.
  Ik zelf vond het ook niet supergoed maarja smaken verschillen.
  Wees blij dat je hem zo goed vond!!

 2. haha ik heb hem nog steeds niet gezien, dus ik moet nog ff wachten 😛
  Jongens, ik ben zo benieuwd!

 3. Ben ik dan de enige die hem helemaal super vond? Ik vind echt dat ze hem niet beter hadden kunnen maken. Hij heeft mijn verwachtingen overtroffen en dat wil wel wat zeggen want die waren best wel hoog! Ik vond het juist leuk dat ze de bruiloft en de huwelijksreis zo uitgebreid hebben gedaan want in het boek wordt het ook niet afgeraffeld dus ben ik blij dat ze het in de film net zoals in het boek hebben gedaan. En er zat ook juist meer actie in dan ik had gedacht. Wat ik trouwens ook heel leuk vind aan deze film is dat er ook heel veel humor in zit, wat dat betreft doen ze het in iedere film een beetje beter. Ik ben dus helemaal tevreden met Breaking Dawn part 1 en ik kan niet wachten tot part 2 uitkomt! Ik ga in ieder geval zeker weten nog een keer naar de bios volgende week 🙂

 4. Ja, dat is ieder z’n eigen mening. Als ik naar de bevallings-scene kijk, viel me dat wel mee, hebben ze zeer goed gemaakt + ik laat me daar niet “bang” door maken ( omdat ik over een paar 3 maandjes ook weer moet gaan bevallen) maar gewoon het gebeuren erna (omdat ik mijn moeder 2 maanden gelee verloren heb en haar ook zo erbij zag liggen) *goede grime natuurlijk voor een film* + toen Bella in mekaar zakte vond ik wel….weird, moet er niet aan denken dit zelf zo mee te maken + het hele praatgebeuren (wil niet teveel zeggen) maar Bella zegt PRECIES wat ikzelf ook vind! (maar jah, liefde voor je kind, ook al zit het ind e buik gaat ver..) Dus ik zou er ook voor sterven (Mijn man daaraantegen is eigenlijk net zoals Edward, als die voor zo’n keus komt te staan)

 5. Grappig die verschillende meningen, ik vond juist deel 3 veel beter dan de rest, misschien omdat daar de meeste actie inzat ……. daarom was de tweede helft van deze ook beter dan de eerste helft en vond het heavy wel meevallen eigenlijk, zoveel zag je ook weer niet ….

 6. Ja, dat is wel zo! K vond ‘m op bepaalde momenten ook heavy

 7. Ik was besluitloos tot aan de pauze. Kon maar niet besluiten of ik m nu goed of slecht vond. Tot ik het tweede deel van de film had gezien.
  Die maakte alles weer goed.
  Maar ik vond hem wel behoorlijk heftig.

 8. Ik vond na film 1, deze 4.1 een goede tweede plaats. Beter als film 2 + 3 (3 was al helemaal tegengevallen!) Had de film woensdag en donderdag gezien ^.^ Al 2 x

 9. 😥
  Ik ga vanavond.
  Ik hoop toch dat ik hem een stuk beter ga vinden zeg!
  Maar deel 3 vond ik ook erg tegenvallen….
  We zien wel

 10. Ik ga waarschijnlijk vier december pas. Als het aan mij lag nog veel eerder maar ik ga met een vriendin die een eindje weg woont, dus dat is nogal passen en meten. Ik hoop echt dat deze film weer beter is dan de vorige. Ook al vond het verhaal zo superieur toen ik het twee jaar voor het eerst las; ik blijf erbij dat ik het slecht vormgegeven vind in de films. Maar toch. Als echte fan moet ik de films toch zien – het liefst nog in de bios ook – omdat ik anders het gevoel heb dat ik wat mis. Ik kan niet wachten! x3

 11. Met veel zin ging ik gisteren naar de film, zat er net als iedereen al een jaar op t wachten en was erg benieuwd naar wat ze ervan hadden gemaakt. En hij viel zo verschrikkelijk tegen. Ik vond hem langdradig, ze hadden sommige stukken echt te lang gemaakt, vooral het eerste uur was erg doorbijten in de film, vooral het huwelijk was erg lang gemaakt en zaten gewoon stukken in die ze best hadden kunnen overslaan. Aan het einde werd de film wel spannender maar had best wel wat meer actie in kunnen zitten. Erg jammer want je krijgt echt het idee dat ze maar aan het rekken zijn geweest om er twee delen van te maken. Hopen dat ze alles goed gaan maken in deel 2. Trouwens mijn nichtje van 13 die mee was vond de film wel geweldig, dus ik denk dat het meer voor die leeftijdsdoel groep is gemaakt.

 12. Ik zie volgend jaar alles in 1

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.