Logo-youngadults-site

Summit onthult negen nieuwe Breaking Dawn foto’s

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

bella-edward-honeymoon-chess-breaking-dawn-official-630x400Summit heeft een aantal schitterende foto’s van Breaking Dawn op internet gezet die je hier kunt bewonderen, want het is nog een paar maandjes wachten tot de film eindelijk in de bioscoop te zien is.

In The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1, naar het gelijknamige boek van Stephenie Meyer, moeten Bella (Kristen Stewart) en Edward (Robert Pattinson), samen met degene van wie ze houden, omgaan met de gevolgen van hun huwelijk, huwelijksreis en de opschudding rond de geboorte van hun kind… wat een onverwachte en schokkende ontwikkeling is voor Jacob Black (Taylor Lautner).

bella-edward-bed-breaking-dawn-official-630x424

Met Breaking Dawn – part 1, gebaseerd op Stephenie Meyer’s bestseller serie The Twilight Saga, komt bijna een eind aan dit epische vampiersliefdesverhaal over eindeloze vriendschap, acceptatie, het vinden van jezelf en natuurlijk ware liefde!

Stephenie Meyer is een wereldwijd fenomeen. De vertaalrechten van haar vier boeken in The Twilight Saga zijn bijna aan 50 landen verkocht en op dit moment zijn er wereldwijd 116 miljoen boeken verkocht. Haar boeken staan al meer dan 142 weken op de bestseller lijst en de teller loopt nog steeds.

Het eerste deel in deze tweedelige verfilming van Breaking Dawn is geregisseerd door Bill Condon. Het script is geschreven door Melissa Rosenberg. De film draait vanaf 18 november in de bioscoop. Wil je nog een keer van de trailer genieten? Klik hier!

Schroom niet om je mening over deze foto’s te geven. Ik vind ze echt super en kan gewoon niet wachten tot de film! Hoe zit het bij jullie?

bella-breaking-dawn-630x570

bella-edward-embrace-breaking-dawn-official-630x945

bella-edward-boat-breaking-dawn-official-630x389

bella-edward-outdoors-happy-breaking-dawn-official-630x944

cullens-wedding-alice-rosalie-breaking-dawn-official-630x420

bella-swan-pregnant-worried-breaking-dawn-official-630x944

jacob-rosalie-breaking-dawn-official-630x420

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

11 gedachten over “Summit onthult negen nieuwe Breaking Dawn foto’s

  1. Ik denk echt dat Breaking Dawn de allerbeste film wordt tot nu toe, de foto’s zijn zo gaaf en de trailer heeft ook echt zo’n mooie, romantische, zelfs wat sprookjesachtige sfeer… ik ben zo onwijs benieuwd!

  2. Heel mooi! Wat lijkt Stewart oud geworden trouwens…

  3. erg mooie foto’s, alleen jammer dat het nog 3 maanden duurt. Ik hou met een vriendin eerst een marathon van delen 1,2,3 thuis op het grote scherm. En gaan het weekend erna naar deel 4.1.
    AAARRRGGGGG kan nu al niet meer wachten.

  4. met dit weer zou het zo 18 november kunnen zijn haha 🙂

  5. Super mooie foto’s!!! Is het al 18 november?!?! 😀

  6. Super mooie foto’s. Kan ook echt niet wachten tot hij uitkom. Alsik hier foto’s van zie wil ik zo weer de boeken lezen.

  7. ik vind trouwens de foto met Jacob en Rosalie (Taylor en Nikki) ook wel erg sterk 🙂

  8. oo ik vind de foto’s echt zo mooi! 🙂

  9. Ik kan niet wachten tot het 18 november is… *zucht*

  10. Graag gedaan hoor!
    Die foto vind ik ook echt superlief!!!!

  11. @Djeanine, bedankt voor de tip dat deze super mooie foto’s online staan. Nu had ik voor vandaag nog een leuk nieuwtje!

    Ik vind trouwens de foto waar Edward zijn arm om Bella heeft geslagen echt super mooi! Bella (of eigenlijk Kirsten) kijkt daar zo lief.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.