Logo-youngadults-site

Tv-serie Liefdestips aan mezelf vanaf vandaag op GoPlay

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In 2020 brachten we op Young-Adults al het nieuws dat het boek van Sylvia Van Driessche een verfilming zou krijgen. Nu kunnen we ook eindelijk het eindresultaat bekijken! Dat is namelijk vanaf vandaag te bekijken op GoPlay.be.

Liefdestips aan mezelf

Liefdestips aan mezelf verscheen in 2017 bij Moon Young Adult. Het werd geschreven door Sylvia Van Driessche, die een hele tijd lang hoofdredacteur van jongerenblad Joepie was. Daarnaast schreef ze eerder ook al een boekenserie die begon met het boek Tussen de sterren. In Liefdestips aan mezelf volgen we het leven van Olivia die noodgewongen moet verhuizen naar de villa van haar vader, stiefmoeder en stiefzus. Ze is verliefd op Max en wilt er alles aan doen om in de buurt van hem te komen, samen met haar beste vriendin Billie. Olivia wilt leren hoe de liefde werkt en besluit daarom om haar liefdestips in een dagboek te schrijven, in de hoop haar boek ooit te publiceren bij een uitgeverij. Ter ere van de release van de serie werd het boek ook opnieuw uitgegeven met een nieuwe cover.

De cast

In de serie wordt de hoofdrol vertolkt door Gloria Monserez, die we onder andere kennen van Hotel Romantiek en die gisteren nog een Kastaar in de wacht sleepte. Haar beste vriendin wordt gespeeld door Jean Janssens. Verder worden er ook rollen vertolkt door Maïmouna Badjie, Hanna Mensink en Nathan Naenen . Tot slot speelt Jelle De Beule, de echtgenoot van schrijfster Sylvia van Driessche, de rol van de vader van Olivia.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.