Logo-youngadults-site

Liefdestips aan mezelf krijgt verfilming

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goed nieuws voor de fans van de young adult roman Liefdestips aan mezelf van Sylvia van Driessche: het boek wordt namelijk verfilmd. Dat maakte de schrijfster, vroeger hoofdredactrice van Joepie, zelf bekend op haar Instagrampagina. De verfilming kreeg namelijk scenariosteun van Het Vlaams Audiovisueel Fonds. Sylvia van Driessche gaat voor de film samen met regisseur Charlie Dewulf, onder ander regisseur van de webserie Brak, en Potemkino Productions aan de slag.

Over Liefdestips aan mezelf

Liefdestips aan mezelf gaat over Olivia die noodgedwongen moet verhuizen naar de villa van haar vader, stiefmoeder en stiefzus, maar ze moet helemaal niets weten van haar nieuwe, stijve familieleden. Met haar best friend forever Billie probeert ze dichter in de buurt van haar grote liefde Max te komen. Ze belandt echter van de ene blunder in de andere. Dan besluit Olivia dat ze wil leren hoe de liefde werkt en schrijft al haar liefdestips in haar dagboek, in de hoop het ooit te publiceren bij een echte uitgever.

Het boek verscheen in 2017 en werd in 2018 bekroond met de Hebban Young Adult Clubpprijs. Eerder schreef Sylvia van Driessche ook al de ‘Tussen de sterren’-reeks. Het eerste hoofdstuk van het boek kan je hieronder downloaden (bron: HLN).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.