Logo-youngadults-site

Verfilming Hallo, tot ziens en alles daartussen deze zomer op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Afgelopen week verscheen het nieuws dat de YA-roman Hallo, tot ziens en alles daartussen van Jennifer E. Smith wordt verfilmd. Dat nieuws maakte Deadline bekend. De roman verscheen in 2015 in het Engels, alsook in een Nederlandse vertaling door Lia Belt bij uitgeverij De Fontein. Het boek verscheen in maar liefst 33 landen.

Waarover gaat Hallo, tot ziens en alles daartussen?

Hallo, tot ziens en alles daartussen

Hallo, tot ziens en alles daartussen vertelt het verhaal van Claire en Aidan. Het is de laatste avond voordat ze op kamers vertrekken en ze moeten een hartverscheurende beslissing maken: uit elkaar gaan of kiezen voor een langeafstandrelatie. Claire is iemand die altijd lijstjes maakt en om die beslissing te maken heeft ze ook weer lijstjes gemaakt die hen langs alle bijzondere plekken brengt van hun tijd samen. Wordt het een tot ziens voor altijd of enkel voor nu?

Jennifer E. Smith heet al heel wat Young Adult boeken op haar naam staan. Zo schreef ze het in 2014 verschenen Duizend kilometer tussen jou en mij en het in 2017 verschenen Het lot. Dit jaar verschijnt haar debuut voor volwassenen: The Unsinkable Greta James.

Wat we al weten over de verfilming

De verfilming wordt geproduceerd door Ace Entertainment, die eerder ook al de driedelige Aan alle jongens van wie ik hield-reeks van Jenny Han verfilmde. De film zal geregiseerd worden door debuterend regisseur Michael Lewen. De hoofdrollen in de film zijn voor Jordan Fisher (bekend van o.a. To All The Boys: P.S. I Still Love You), Talia Ryder, Ayo Edebiri en Nico Hiraga (bekend van o.a. Moxie). De verfilming verschijnt in de zomer op Netflix.

Bron: Deadline

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.