Logo-youngadults-site

Dit weten we al over To All The Boys: Always and Forever

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Gisteren werd er nieuws bekendgemaakt over To All The Boys: Always and Forever, de verfilming van het derde deel uit de To All The Boys I’ve Loved Before-trilogie. Zo is er een trailer gelanceerd en we weten ook dat de film vanaf 12 februari op Netflix zal staan. Daarnaast werden de vorige films telkens ook rond Valentijn gelanceerd.

Waarover gaat de film?

Eerder werden de eerste twee boeken al verfilmd en nu is het dus aan het laatste boek in de serie. Dit derde deel speelt zich af op het einde van de middelbare school. Lara Jean en Peter lijken eerst naar dezelfde universiteit te gaan, maar dan vindt Lara Jean haar droomuniversiteit en wordt het kiezen tussen studeren in New York of samen zijn met Peter. In de trailer zien we ook hoe Lara Jean met haar gezin naar Seoul reist en al eens proeft van een langeafstandsrelatie.

De boeken

Jenny Han schreef de trilogie waarop de films gebaseerd zijn. De trilogie verscheen in het Engels bij Simon & Schuster Books en werd vertaald bij Moon Young Adult. De films volgen ook de titels van de boeken. Het eerste boek, Aan alle jongens van wie ik hield, gaat over hoe de liefdesbrieven die Lara Jean schreef en in een doos bewaarde opeens werden verstuurd. Van de boeken werden ook filmedities uitgegeven. De filmeditie van het derde boek verschijnt op 9 februari bij Moon.

To All The Boys serie

De trailer

Bekijk hieronder alvast de trailer van To All The Boys: Always and Forever.

Bron: https://www.digitalspy.com/movies/a30868760/to-all-the-boys-3-release-date/

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Dit weten we al over To All The Boys: Always and Forever

  1. […] in de Lara Jean-reeks. Het boek verschijnt in februari ook op Netflix als film. Daarover kan je hier alles […]

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.