Logo-youngadults-site

Duizend kilometer tussen jou en mij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

duizend-kilometer-9789026136580Duizend kilometer tussen jou en mij is het heerlijke, onweerstaanbare verhaal van Lucy en Owen die elkaar in een lift ontmoeten en op slag verliefd worden. Schrijfster Jennifer E. Smith, bekend van de bestseller De statistische waarschijnlijkheid van liefde op het eerste gezicht, heeft opnieuw een prachtige jeugdroman geschreven. 

Wanneer de stroom uitvalt in New York zit Lucy vast in de lift met de zoon van de conciërge. Lucy kent Owen nauwelijks, maar al snel blijkt dat ze een klik hebben. Eenmaal bevrijd neemt Owen haar mee naar het dak van hun wolkenkrabber, waar ze een magnifiek uitzicht hebben over donker New York. Het wordt een magische nacht.
Met het licht keert ook de realiteit terug: Owen verhuist naar de westkust en Lucy vertrekt naar Schotland. Betekent dit het einde? Of kan liefde elke afstand overbruggen?

bol.com

 

Titel: Duizend kilometer tussen jou en mij
Auteur: Jennifer E. Smith
ISBN: 9789026136580

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.