Logo-youngadults-site

‘Unsinkable’ wordt vertaald in het Engels

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

‘Unsinkable’ van Lotte van den Noort kwam nog maar pas uit (april) en zit al aan de tweede druk. Nog meer nieuws: het boek wordt vertaald in het Engels! De recensie van het boek kan je hier lezen.

Het verhaal

Unsinkable vertelt het verhaal van Katharina Thompson die niets liever wil dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen met haar verloofde. Wanneer ze als kamermeisje aan de slag kan op de Titanic, is dat een kans die ze gretig aanneemt.

Maar het lot van de Titanic gooit roet in het eten. Katharina’s broer waarschuwt haar dat ze geen voet op het schip moet zetten. De Titanic is gedoemd om te zinken en daar is niet alleen een ijsberg de oorzaak van.

Unsinkable is gebaseerd op een van de grootste complottheorieën ter wereld.

Engelse vertaling

Nu is er zeer goed nieuws voor de schrijfster van Unsinkable, want het boek wordt momenteel vertaald in het Engels. Dat maakte uitgeverij HamleyBooks bekend via Instagram.

Unsinkable: te koop bij Bol.com voor 18,99 euro.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.