Logo-youngadults-site

Dutch Venture Publishing vertaalt Ember Queen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het eerste boek Ash Princess en het tweede boek Lady Smoke van Laura Sebastian werden uitgegeven in het Nederlands door uitgeverij Leopold. Deze uitgeverij kon niet doorgaan met de succesvolle serie van Laura Sebastian, maar er is goed nieuws voor alle fans. DVP gaat het derde deel uitbrengen. Er is al een vertaler gevonden en deze zal in de zomer starten met werken aan Ember Queen. Als alles goed verloopt, zou dit boek nog voor Sinterklaas en Kerstmis in de winkels moeten liggen.

Ash Princess

Ash Princess 1 -   Ash Princess

Eerste deel in een spannende fantasy-trilogie over moed, onmogelijke keuzes en verraad.

Prinses.
Gevangene.
Wees.
Rebel.

Ze hebben alles van me afgepakt. Mijn moeder, mijn naam en mijn kroon.
Sinds de belegering woon ik als een gijzelaar in het paleis waar nu de Kaiser de dienst uitmaakt. Ik ben niets meer dan zijn marionet, zijn asprinses. Maar de tijd van bang zijn is voorbij. Want ik ben Theodosia, koningin van Astrea. Ik zal mijn rechtmatige plaats weer innemen en mijn volk redden, tegen elke prijs.

Lady Smoke

Het tweede boek in de spannende fantasy trilogie is Lady Smoke. De samenvatting vind je hieronder.

Young & Awesome  -   Lady Smoke

VLUCHTELING.
PIRAAT.
HELDIN.
KONINGIN.

Theodosia is ontsnapt uit het paleis waarin de Kaiser haar jarenlang gevangen heeft gehouden. Maar de wrede Kaiser zit nog altijd op háár troon, en nog altijd gaat haar volk gebukt onder zijn heerschappij. Kan een koningin op de vlucht haar volk bevrijden?

Het verhaal van Ember Queen

Ember Queen

Nu Theodoria vrij is, met een leger van buitenbeentjes om haar te steunen, moet Theo haar tot slaaf gemaakte volk bevrijden en het opnemen tegen een angstaanjagende nieuwe vijand: de nieuwe Kaiserin. De Kaiserin, doordrenkt van een magie die niemand begrijpt, is vastbesloten om alles en nog wat op haar manier in brand te steken.

De vreemde macht van de Kaiserin wordt sterker en met Prinz Søren als haar gijzelaar staat er meer op het spel dan ooit. Theo moet leren haar eigen kracht te omarmen als ze enige hoop heeft op te staan tegen het meisje dat ze ooit de zus van haar hart noemde.

Leuk om te weten is dat de eerste twee boeken nu tijdelijk aan 10 euro per stuk te koop zijn i.p.v. 19 euro.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.