Logo-youngadults-site

‘Never Have I Ever’ S02 in juli op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het tweede seizoen van ‘Never Have I Ever‘ werd begin juli 2020 al bevestigd. Eindelijk weten we nu wanneer die nieuwe afleveringen naar Netflix komen.
*bevat spoilers over het eerste seizoen*

Er is goed nieuws voor de fans van de komische serie Never Have I Ever! Vanaf juli 2021 zal het tweede seizoen op Netflix te zien zijn! Dat liet actrice Maitreyi Ramakrishnan, die de rol van Devi Vishwakumar vertolkt, op Twitter weten. Er is momenteel nog geen trailer beschikbaar voor het tweede seizoen. Zodra deze er is laat ik het jullie zeker weten.

Waar gaat Never Have I Ever over?

Never Have I Ever vertelt het verhaal van een jong Indiaas meisje dat in Amerika is opgegroeid: Devi. Ze is de recente dood van haar vader aan het verwerken en kent allerlei traditionele problemen op de middelbare school, zoals het vinden van een vriendje en populairder worden.

Einde seizoen 1

Het eerste seizoen van Never Have I Ever eindigde met Devi die toch besloot om haar vaders assen uit te strooien samen met haar moeder. Daarvoor kreeg ze een lift van Ben. Zijn goede daad leidde ertoe dat Devi besefte wat ze aan Ben heeft en daarom kuste ze hem. Terwijl dat gebeurde, stond Paxton aan Devi’s deur om samen iets te doen.

Waarover gaat seizoen 2?

Het einde van seizoen 1 gaf ons meteen een grote vraag: voor wie zal Devi uiteindelijk kiezen: Ben of Paxton? Uit foto’s die Netflix deelde, blijkt dat Devi met diezelfde vraag worstelt. In de foto hieronder zie je Devi een lijstje maken voor zowel Paxton als Ben. Ze is nog niet helemaal uit, aan haar pro’s en cons te zien. Wat er nog meer staat te gebeuren in het tweede seizoen, valt nog af te wachten. Netflix deelde nog heel wat andere foto’s die je ook in deze foto hieronder kan bekijken!

[Bron: Stramwijzer]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (29) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.