Logo-youngadults-site

Deze films en series komen in april op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Maart zit er weer bijna op en dat betekent dat er weer heel wat nieuwe films en series op Netflix komen in april. Hieronder lijsten wij de films en series op waar wij alvast naar uitkijken in april. Laat ons vooral weten waar jij naar uit kijkt.

Sky High – 2 april

De film Sky High kan je bekijken vanaf 2 april. Miguel Herrán, die je kan kennen van de serie Élite speelt in deze film mee. Sky High gaat over Ángel, een mecanicien uit de buitenwijken van Madrid. Hij valt voor Estrella en komt zo terecht in een wereld van overvallen en op komt op de radar te staan van een meedogenloze detective.

Love and Monsters – 14 april

Dylan O’Brien komt terug op scherm! We hebben hem jarenlang kunnen volgen in de serie Teen Wolf en de filmreeks The Maze Runner. Nu is hij dus terug en speelt de acteur de hoofdrol in de monsterfilm Love and Monsters.

In Love and Monsters raakt Joel (Dylan O’Brien) op de dag van de monsterapocalyps alles kwijt, waaronder ook zijn ouders. Samen met enkele anderen overleeft hij het en trekt hij ondergronds. De enige hoop die hij heeft, is het vinden van zijn vriendin Aimee (Jessica Henwick). Wanneer hij erin slaagt radiocontact met haar te maken, besluit hij de nieuwe gevaarlijke wereld vol monsters in te trekken en haar kolonie te gaan zoeken.

Into the beat – 16 april

Ook voor fans van Step Up en andere dansfilms, is er weer iets nieuws deze maand! Vanaf 16 april kan je kijken naar de Duise Into The Beat, waarin een tienerballerina de wereld van hiphop ontdekt en voor een moeilijke keuze komt te staan.

Zero – 21 april

Vanaf 21 april kan je kijken naar de serie Zero, die gaat over een verlegen jongen die onzichtbaar kan worden. Liefde, dromen najagen en de kracht van vriendschap, dat is waar Zero over gaat.

Shadow and Bone – 23 april

23 april is het eindelijk zover: Shadow and Bone zal te zien zijn op Netflix! De serie is gebaseerd op de boekentrilogie van De Grisha en de duologie De Kraaien van Leigh Bardugo en zal acht afleveringen tellen. Volgens Bardugo zal het eerste seizoen de gebeurtenissen uit de twee boeken Schim en Schaduw en List en Leugens combineren. Bekijk hier nog eens de eerste beelden die op sociale media gedeeld werden.

Dat zijn alle films en series die in april op Netflix komen en waar wij naar uitkijken. Naar welke film of serie kijk jij uit in april? Laat het ons vooral weten in de reacties!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (29) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.