Films en series in januari op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eindelijk laten we 2020 achter ons en het nieuwe jaar begint meteen goed! Er zijn heel wat films en series die in januari op Netflix verschijnen en waar wij naar uitkijken.

Fate: The Winx Saga

Vanaf 22 januari zal je naar Fate: The Winx Sage kunnen kijken op Netflix. Daarin leren vijf fee*en op het magische internaat Alfea in de Otherworld hun magische krachten beheersen. Ondertussen ontdekken ze hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen.

Riverdale (seizoen 5)

Vanaf 21 januari zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen van het vijfde seizoen van Riverdale. We zullen zien hoe Archie en zijn vrienden afscheid nemen van Riverdale high. Maar ze moeten ook nog uitzoeken wie die video’s over hen maakt. Daarna zullen de vrienden een sprong in de tijd maken. Lees hier alles wat we weten over het vijfde seizoen.

Double Dad

Vanaf 15 januari kunnen we kijken naar Double Dad, over de 18-jarige Vicenza. Wanneer Vincenza’s moeder in het buitenland verblijft, koopt Vicenza een kaartje richting Rio de Janeiro om haar biologische vader te gaan zoeken. Ze vindt twee potentiële vaders en beslist om ze allebei te leren kennen, zonder dat ze van elkaar af weten.

Burlesque

Wanneer zangeres Ali in Los Angeles een nachtclub binnenstapt, raakt ze gefascineerd door de burlesque-shows. Ze wil niets liever dan er deel van uitmaken, maar eerst moet ze bewijzen dat ze op het podium thuishoort. Wanneer ze laat horen wat ze kan met haar stem, gaat er een hele, nieuwe wereld voor haar open.

Dawson’s Creek (seizoen 1 tot 6)

Deze serie dateerd al van 1998 toen talloze tieners deze serie op de voet volgden. In deze dramaserie volgen we een groep vrienden en hun zoektocht naar het volwassen leven. Het is een klassieker! Vanaf 15 januari te bekijken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (25) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Join us

Get your account today

BOOK BOX

1.The Ones We Lost

2. Books & Boys

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in april:

The Ones We Lost – Gesigneerd
Books & Boys – Bookplate