Logo-youngadults-site

Films en series in januari op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Eindelijk laten we 2020 achter ons en het nieuwe jaar begint meteen goed! Er zijn heel wat films en series die in januari op Netflix verschijnen en waar wij naar uitkijken.

Fate: The Winx Saga

Vanaf 22 januari zal je naar Fate: The Winx Sage kunnen kijken op Netflix. Daarin leren vijf fee*en op het magische internaat Alfea in de Otherworld hun magische krachten beheersen. Ondertussen ontdekken ze hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen.

Riverdale (seizoen 5)

Vanaf 21 januari zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen van het vijfde seizoen van Riverdale. We zullen zien hoe Archie en zijn vrienden afscheid nemen van Riverdale high. Maar ze moeten ook nog uitzoeken wie die video’s over hen maakt. Daarna zullen de vrienden een sprong in de tijd maken. Lees hier alles wat we weten over het vijfde seizoen.

Double Dad

Vanaf 15 januari kunnen we kijken naar Double Dad, over de 18-jarige Vicenza. Wanneer Vincenza’s moeder in het buitenland verblijft, koopt Vicenza een kaartje richting Rio de Janeiro om haar biologische vader te gaan zoeken. Ze vindt twee potentiële vaders en beslist om ze allebei te leren kennen, zonder dat ze van elkaar af weten.

Burlesque

Wanneer zangeres Ali in Los Angeles een nachtclub binnenstapt, raakt ze gefascineerd door de burlesque-shows. Ze wil niets liever dan er deel van uitmaken, maar eerst moet ze bewijzen dat ze op het podium thuishoort. Wanneer ze laat horen wat ze kan met haar stem, gaat er een hele, nieuwe wereld voor haar open.

Dawson’s Creek (seizoen 1 tot 6)

Deze serie dateerd al van 1998 toen talloze tieners deze serie op de voet volgden. In deze dramaserie volgen we een groep vrienden en hun zoektocht naar het volwassen leven. Het is een klassieker! Vanaf 15 januari te bekijken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (29) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.