‘You’ seizoen 3: alles wat je moet weten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In september 2018 kwam Netflix met een nieuwe serie: ‘You’. De serie was meteen een hit. In 2019 kwam er een tweede seizoen en al snel werd er gezegd dat er ook een derde seizoen zou komen. Goed nieuws voor alle fans! Ze zijn terug begonnen met filmen.

Filmen is herstart

Door het coronavirus moesten de producenten van You stoppen met filmen, tot teleurstelling van de vele fans. Die fans zullen dan nu ook een gat in de lucht springen als ze horen dat het derde seizoen van You terug in de maak is en volgend jaar verschijnt.

Netflix heeft het nieuws bevestigd door een foto te posten van acteur Penn Badgley in een You-gezichtsmasker. “Bij Will/Joe Goldberg zou ik sowieso altijd 1.5 meter afstand bewaren. Seizoen 3 van You is in de maak”, stond er bij de foto geschreven.

Personages derde seizoen

Er werd eerder al bevestigd dat Penn Badgley en Victoria PEdretti (ofwel, Love Quinn) terug zullen keren in het derde seizeon. In oktober 2020 werd ook al aangekondigd dat er twee nieuwe personages zouden komen. Zo maakte Netflix bekend via hun Twitter: Shalita Grant zal Sherry spelen, een ‘Mom-fluencer’ die nuchter lijkt, maar eigenlijk een gemeen meisje is dat alleen maar doet alsof ze Love welkom heet in haar sociale kring.’ Travis VanWinkle treedt ook toe tot het nieuwe seizoen, die ‘de rijke Cary zal spelen, die Joe uitnodigt in zijn binnenste cirkel’.

You: het verhaal

De serie draait om het hoofdpersonage Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley die we kennen van zijn rol als Dan in Gossip Girl. Joe Goldberg is een personage dat meteen verliefd wordt als hij een vrouw leert kennen en helemaal geobsedeerd wordt door haar.

We weten al dat we in het derde seizoen meer nieuwe personages gaan zien. Toch zullen de fans van de serie vooral kijken om te weten wat de toekomst nog te bieden heeft voor Joe en zijn nieuwe liefde Love Quinn gespeeld door Victoria Pedretti. Love Quinn was anders dan zijn eerste liefde in seizoen één, want Love blijkt zelf enkele moordgeheimen te hebben.

Voorlopig is er nog geen trailer van het nieuwe seizoen en weten we dus ook nog niet waarover het precies zal gaan. De serie is wel gebaseerd op de boeken geschreven door Caroline Kepnes en er is een derde boek. Als je benieuwd bent wat het derde seizoen voor ons in petto heeft, kan je misschien het boek eerst even lezen. Wie weet krijg je dan een beter beeld over het nieuwe seizoen.

Tot dan is het nog even wachten tot het seizoen op Netflix staat. Wanneer dat is, weten we nog niet, maar we hopen natuurlijk zo snel mogelijk. In de tussentijd kunnen we de voorbije seizoenen nog een bingewatchen. Hieronder kan je alvast de trailer van het eerste seizoen bekijken.

Bron: RadioTime

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (26) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.