Logo-youngadults-site

Laatste seizoen Sex Education

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er waren al eerder geruchten dat het nieuwe seizoen van Sex Education het laatste zal zijn en nu blijkt dat ook echt het geval. De streamingservice Netflix heeft dat vandaag laten weten. Dit is natuurlijk jammer, maar er is wel een positief puntje te melden. De releasedatum van het vierde seizoen is namelijk aangekondigd!

Wanneer kunnen we kijken?

Het nieuwe seizoen zal 21 september 2023 op Netflix verschijnen. Na de zomer zullen we dus kunnen genieten van wat Otis, Maeve, Eric en de rest in het nieuwe schooljaar allemaal uit zullen halen en mee zullen maken. Er is nog niet bekend uit hoeveel afleveringen het seizoen zal bestaan en of het in één of meerdere keren online komt.

Waar gaat Sex Education over?

Mocht je de serie nog niet gezien hebben of even een reminder nodig hebben, hier komt het. Sex Education is een Britse serie over een groep jongeren op hun middelbare school. In de serie volgen we voornamelijk de levens van Otis, Maeve, Eric en Aimee. In seizoen één begonnen Maeve en Otis een soort seks kliniek. Ze hielpen hun leeftijdsgenoten met seksuele vragen. De serie volgt eigenlijk hun seksuele ontdekkingstocht.

Vind jij het jammer dat dit het laatste seizoen is of vind je dat het wel genoeg is geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.