Logo-youngadults-site

Heartstopper cast viert pride

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Menig persoon heeft inmiddels wel van de Heartstopper serie gehoord. Wat begon als een comic is inmiddels ook een Netflix sensatie. De feelgood queer serie heeft een hoop harten veroverd en kortgeleden werd aangekondigd dat seizoen twee op 3 augustus te zien zal zijn. We kunnen niet wachten!

Waar gaat Heartstopper over?

De serie volgt Charlie. Hij is uit de kast en ontmoet Nick. Hij verwacht niet dat Nick op jongens valt, maar Nick komt er langzaam achter dat hij dat wel doet. De twee beginnen te daten en we volgen hun liefdesverhaal op de middelbare school.

Pride

Afgelopen week vond Pride plaats in Londen. Met een optocht vierde iedereen de liefde en ook de Heartstopper cast was erbij! Bijna iedereen die in de show zit maakt deel uit van de LGBT+ community en daarom was dit een evenement wat ze niet konden missen. Ontzettend goed en leuk dat ze hierbij zijn geweest om de community te supporten en om als rolmodellen op te treden.

Op hun Instagram deelden ze leuke foto’s.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.