Logo-youngadults-site

Nu te zien: Elite seizoen 6

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Sinds gisteren is het zesde seizoen van de populaire Netflix-serie Elite te zien. In april verscheen het vijfde seizoen van de serie nog op Netflix, maar nu al is het volgende seizoen over Las Encinas te bingewatchen.

Hoewel vrijwel niemand van de originele cast nog in de serie te zien is, belooft ook dit seizoen vol nieuwe gezichten weer spraakmakend te worden. Elite schroomt niet om politieke onderwerpen aan bod te laten komen en dus zal er nu vast ook weer veel gesproken gaan worden over deze van oorsprong Spaanse serie.

Het zesde seizoen bestaat uit 8 afleveringen. Genoeg om het weekend door te komen! 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.