Geplaatst op Geef een reactie

Nu te zien: One of Us is Lying seizoen 2

We hebben er niet lang op hoeven wachten: nog geen jaar na het verschijnen van het eerste seizoen van ‘One of Us is Lying’ is het tweede seizoen al te bingewatchen! Het tweede seizoen van de populaire serie, gebaseerd op de boeken van Karen M. Mcmanus, verscheen vorige maand op het Amerikaanse Peacock, maar is nu al te zien op Netflix. 

‘One of Us is Lying’ vertelt het verhaal van vijf scholieren die moeten nablijven. Maar vier van hen verlaten echter het lokaal…Simon, de roddelkoning van de school, sterft tijdens het nablijven aan een zware allergische reactie. Wie zit hierachter? Zoals je misschien wel  hebt gezien, wordt er meer hierover duidelijk aan het einde van het eerste seizoen. Toch lijkt nog niet alles voorbij als Addy, Cooper, Bronwyn, Nate en Janae aan het einde van de allerlaatste aflevering van seizoen 1 een verontrustend berichtje ontvangen…Seizoen 2 zal dan ook precies verdergaan waar seizoen 1 gestopt is. De tieners worden in de gaten gehouden door iemand die zegt te weten wat zij gedaan hebben en raken verstrikt in een angstaanjagend spelletje ‘Simon says’…

Het tweede seizoen bestaat uit 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Alle gloednieuwe afleveringen zijn vanaf NU te zien op Netflix. 

Geef een reactie