Logo-youngadults-site

Nu te zien: One of Us is Lying seizoen 2

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben er niet lang op hoeven wachten: nog geen jaar na het verschijnen van het eerste seizoen van ‘One of Us is Lying’ is het tweede seizoen al te bingewatchen! Het tweede seizoen van de populaire serie, gebaseerd op de boeken van Karen M. Mcmanus, verscheen vorige maand op het Amerikaanse Peacock, maar is nu al te zien op Netflix. 

‘One of Us is Lying’ vertelt het verhaal van vijf scholieren die moeten nablijven. Maar vier van hen verlaten echter het lokaal…Simon, de roddelkoning van de school, sterft tijdens het nablijven aan een zware allergische reactie. Wie zit hierachter? Zoals je misschien wel  hebt gezien, wordt er meer hierover duidelijk aan het einde van het eerste seizoen. Toch lijkt nog niet alles voorbij als Addy, Cooper, Bronwyn, Nate en Janae aan het einde van de allerlaatste aflevering van seizoen 1 een verontrustend berichtje ontvangen…Seizoen 2 zal dan ook precies verdergaan waar seizoen 1 gestopt is. De tieners worden in de gaten gehouden door iemand die zegt te weten wat zij gedaan hebben en raken verstrikt in een angstaanjagend spelletje ‘Simon says’…

Het tweede seizoen bestaat uit 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Alle gloednieuwe afleveringen zijn vanaf NU te zien op Netflix. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.