Logo-youngadults-site

Driving Home for Christmas Movies!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Buiten is het koud en al vroeg donker, dus het perfecte excuus om lekker in bed of op de bank te gaan liggen met een warme deken en een fijne kerstfilm te kijken, toch? Hier staan de nieuwste titels alvast voor je op een rijtje. 

  1. Falling For Christmas – Netflix

Een verwende hotelerfgename genaamd Sierra heeft zich net verloofd. Ze krijgt echter de volle laag te verduren wanneer ze haar geheugen kwijtraakt na een ski-incident. Ze belandt als gevolg hiervan bij een knappe hoteleigenaar en zijn dochter. De hoteleigenaar besluit haar te verzorgen, en bij hem leert Sierra de waarde van vriendelijkheid en liefde.

Vanaf nu te zien.

  • Christmas With You – Netfix

Een popster zoekt inspiratie voor een kersthit en vervult de kerstwens van een jonge fan om haar te ontmoeten. Er zal in deze film veel gezongen en gedanst worden! Bovendien vindt popster Angelina de ware liefde…

Vanaf 17 november te zien. 

  • The Noel Diary – Netflix 

Het verhaal van een man die met Kerstmis naar huis terugkeert om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal daar ontdekt hij een dagboek dat geheimen over zijn eigen verleden kan bevatten en van een mooie jonge vrouw op een mysterieuze reis.

Vanaf 24 november te zien. 

  • Scrooge: A Christmas Carol – Netflix

Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft een nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is. 

Animatiefilm voor de hele familie. De Engelse stemmen worden onder andere ingesproken door Luke Evans, Oliva Colman en Jessie Buckley. Vanaf 2 december te zien. 

  • Familie Claus 3 – Netflix

In het vervolg op ‘De Familie Claus 2’ organiseert mama dit jaar een skivakantie in de bergen, tijdens de kerstperiode… Opa en Jules moeten daarom stiekem vanuit het hotel opereren om het kerstfeest alsnog door te kunnen laten gaan. De twee mannen zijn daardoor nogal afwezig tijdens de vakantie waar ze eindelijk weer eens samen zouden moesten zijn. Kleine zus Noor mist haar broer en besluit hem overal te volgen. Als zij de kerstwereld ontdekt, is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Vanaf 7 december te zien. 

  • That Christmas – Netflix 

De kerstman maakt een enorme fout in dit hartverwarmende verhaal over liefde, eenzaamheid, familie en vrienden. Gebaseerd op de kinderboekenserie That Christmas
Wanneer deze animatiefilm op Netflix verschijnt is nog onbekend. 

  • Um Natal Cheio Da Graça – Netflix 

Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graca, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.

Een romantische komedie uit Brazilië! Vanaf 30 november te zien. 

  • Christmas on Mistletoe Farm –  Netflix 

Christmas on Mistletoe Farm vertelt het verhaal van een weduwnaar die vlak voor Kerstmis een boerderij erft. Deze erfenis zorgt er ook voor dat hij zich moet aanpassen aan het dorpsleven en dat verloopt niet meteen van een leien dakje. De kinderen van de brave man bundelen al hun krachten en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat hun vader op de boerderij blijft wonen.

Vanaf 23 november te zien.

  • Your Christmas or Mine? – Amazon Prime

De film gaat over de jonge verliefde studenten Hayley en James. Zij nemen op het treinstation in Londen afscheid van elkaar om Kerstmis met hun familie te gaan vieren. Maar vlak voor respectievelijke trein vertrekt, beslissen ze beiden om toch met de ander mee te gaan om samen te vieren. Daardoor veranderen ze snel van trein zonder elkaar te kruisen. Zo belandt Hayley in een groot, kil herenhuis in het dorpje Kemble op het platteland en James in een levendig rijhuis in Macclesfield in Noord-Engeland zo’n 225 kilometer verder.

Als ze hun fout doorhebben, breekt er een sneeuwstorm uit waardoor James en Hayley vast komt te zitten bij een familie die ze totaal niet kennen. Al snel blijkt ook dat kersttradities bij beide families compleet anders zijn en dat het koppeltje elkaar eigenlijk helemaal niet goed kent. Zal hun prille liefde die problemen overwinnen en hoe komen ze Kerstmis door bij wildvreemden?

Vanaf 2 december te streamen. 

Veel kijkplezier! Welke kerstfilm raad jij aan om te kijken?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.