Logo-youngadults-site

Bookish advent calendars

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

All I want for christmas is….a bookish advent calendar! Als kind had je ze met chocolaatjes erin, maar voor ‘grote kinderen’ zijn er tegenwoordig adventskalenders vol met bookish goodies. In dit artikel zie je er een aantal op een rijtje!

Bookish goods

Bookish goods biedt een adventskalender aan voor 12 dagen of voor 7 dagen. De items komen van verschillende bedrijven waarmee Bookish goods samenwerkt. Een deel van de items heeft een kerst/winter thema, de overige artikelen kunnen het hele jaar door gebruikt worden.

Zonder te veel te verklappen: in de adventskalender zullen een booksleeve in kerstthema en kerstornament zitten. In de grootste kalender (12 dagen) zullen ook iets te drinken en een artprint te vinden zijn.

De bookish goods adventkalender voor 12 dagen kost 70 euro. De kalender voor 7 dagen kost 45 euro.

Bestel de kalender via: https://bookishgoods.nl/product/bookish-goods-adventskalender-12-dagen/

The Dutchess Reads

Met de adventskalender van The Dutchess Reads tel je in 14 dagen af naar Kerst. In de kalender, waarvan alle pakjes individueel verpakt zijn, zitten niet alleen kerst gerelateerde goodies, zodat je ze het hele jaar kunt gebruiken. De inhoud van de kalender heeft een waarde van meer dan 100 euro, maar is aan te schaffen voor 70 euro inclusief verzending.

Bestel de kalender via: https://www.thedutchessreads.com/cart-page?appSectionParams=%7B%22origin%22%3A%22cart-popup%22%7D

Magic and Books

Met 12 prachtige, individueel verpakte pakjes tel je met deze adventskalender van Magic and Books af tot Kerst. Alle items zijn nog nooit eerder verkocht en zijn niet kerst gerelateerd, waardoor ze het hele jaar door te gebruiken zijn.

De box kost 65 euro en wordt gratis verzonden binnen de EU.

Bestel de kalender via: https://magicandbooks.com/nl/products/12-days-of-christmas-bookish-advent-box-🎄⛄

Tiny Tree Trunk

Ook Tiny Tree Trunk heeft een adventskalender gemaakt! Aftellen tot de kerst met de 7 days of Christmas Adventbox van Tiny Tree Trunk wordt een waar feestje! In deze feestelijke boekenbox vind je zeven gezellige, winterse en kerstgerelateerde cadeautjes en natuurlijk een prachtig winters boek. Je kunt zelf een boek opgeven of je laten verrassen. 

De box wordt rond 13/14 december verzonden en kost 62,50 euro. Je kunt de box via deze link bestellen: https://tinytreetrunk.nl/product/adventbox-7-days-of-christmas 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.