Logo-youngadults-site

Wie zal Christian Grey gaan vertolken?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Al maanden lang gaan er geruchten rond over wie de rol van Christian Grey in de toekomstige boekverfilming van E.L. James erotische bestseller “Fifty Shades of Grey” zal gaan spelen. Verscheidene acteurs hebben we al voorbij zien komen, maar slechts een aantal zit bij de top volgens fans.

Zo is acteur Matt Bomer, bekend van White Collar, een goede kandidaat en ook Ian Somerhalder, die Damon Salvatore in The Vampire Diaries speelt, staat hoog in de ranglijst om de sexy biljonair te spelen. Matt Bomer houdt wijselijk zijn mond betreffende de geruchten, maar de 33-jarige Somerhalder heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in de rol.

Deze twee acteurs nemen het op tegen Henry Cavill (Man of Steel, Stephen Amell (Arrow) en Alexander Skarsgard (True Blood). Channing Tatum (Magic Mike) was ook een potentiële kandidaat, maar hij heeft bekendgemaakt dat hij in 2013 niet voor de camera zal gaan staan. Hij wil zich richten op het regisseren en produceren van films.

Verder zijn er nog een aantal namen genoemd, waaronder: Michael Fassbender (‘Prometheus’), Chace Crawford (‘Gossip Girl’), Nicholas Hoult (‘X-Men: First Class’) and Ryan Gosling (‘Crazy, Stupid, Love’). Maar deze kandidaten lijken volgens fans toch niet zo geschikt voor de rol.

Ondanks speculatie, ziet het ernaar uit dat het nog wel even duurt voor er een beslissing over de cast wordt gemaakt. Universal Pictures en Focus Films, welke de rechten voor de film hebben, hebben bevestigd dat producers Mike De Luca en Dana Brunetti en scriptschrijver Kelly Marcel aan het project zijn toegevoegd. Er is ook nog niet bekend wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn.

Wie zien jullie graag in de rol van Christian Grey? Mijn voorkeur gaat uit naar Ian Somerhalder (maar ik heb het boek nog niet gelezen).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

16 gedachten over “Wie zal Christian Grey gaan vertolken?

  1. Nee ik heb ook online gekeken haha! En dat was toen inderdaad 1 week geleden .. Heel erg dit.. haha!

  2. Whahahaa! Wat heb je vorige week gekeken? Glee of TVD? Het kan ook zijn dat die aflevering met die knul van White Collar in Glee nog moet komen in Nederland op tv. Ik kijk ’t via internet, want Amerika loopt iets voor met de afleveringen. Was eind seizoen 3 dat de broer van Blaine in beeld kwam namelijk.

  3. Haha, ja..
    Nee ik heb die aflevering vorige week gekeken maar ik herkende hem helemaal niet. Maar nu zie ik hem in mijn hoofd als dat personage en dat zoo niet geschikt haha

  4. @ Stella:
    Je wist niet dat hij een gastrol heeft (gehad) in Glee? Wel, hij ziet er daar inderdaad anders uit. Ik kijk White Collar niet maar heb er wel over gehoord van een vriendin. En gek hè, hoe je beeld over iemand ineens kan veranderen als je meer weet over die persoon? Whahaha.

  5. wat? Oke, nu kan ik hem ook niet meer serieus nemen.. Haha wist ik helemaal niet.

    En speelde hij de broer van Blaine?! Daar ziet hij zoo anders uit, op deze foto (foto’s op internet) heeft hij de perfecte look maar niet in Glee..
    Damn.

    Doe maar Ian, maar eigenlijk hoop ik daar al de heletijd op. Hij kan dat personage echt wel spelen!

  6. @ Jenny:
    Huh, Matt Bomer gay? Dat wist ik ook niet eigenlijk. Ik ken hem alleen van die ene paar(?) aflevering(en?) in Glee, waarin hij de broer van Blaine speelt. Daar speelt ‘ie straight, ghèhè. Maar ik snap wel wat je bedoelt! Het is gewoon dat je niet meer uit je kop krijgt dat de knul eigenlijk dingen met een man doet. Gek genoeg vind ik het dan weer minder raar om een straight knul op een homorol te zetten, zoals bij Blaine het geval is. Ja, logica hè? En nope, heb ook niks tegen gays of zo. =P

  7. Door Ians rol in TVD vind ik hem er freaky genoeg voor, maar eigenlijk zie ik toch wel wat jongere figuren voor me die Christian zouden moeten vertolken, weet je… xD

  8. Het feit dat Matt Bomer in het echt op mannen valt zorgt er al voor dat ik hem geen geschikte Christian vind. Begrijp me niet verkeerd, ik heb helemaal niks tegen homo’s maar als ik dan naar de film kijk zal ik daar constant aan denken en komt Matt als Christian op mij niet geloofwaardig over. En daarbij komt ook nog dat ik hem helemaal niet sexy vind ofzo. Ian daarentegen..

  9. Matt Bomer is echt de man die ik in mijn hoofd had voorgesteld.. Echt precies goed!
    Maar kom op .. Ian Somerhalder is wel echt een leuke acteur,
    Ik wil hem ook!

    Ik vind Emma Watson echt een leuke actrice maar eigenlijk te oud, en niet wat ik me had voorgesteld

  10. Nee er is nog geen enkele acteur of actrice bekend.

  11. Ik vind Ian Somerhalder echt een hele leuke acteur, maar ik zie hem niet de rol van Grey spelen eerlijk gezegd. Ik vind hem meer geschikt voor sexy komische badguy (vampire diaries) dan voor een rijke miljonair 😛

    Ik heb alleen het eerste boek gelezen en ik vind (qua uiterlijk) Matt Bomer meer geschikt 🙂

    Ging Emma Watson nou nog Anastasia spelen?

  12. Please please pleaaase laat ze voor Ian kiezen!! De rest vind ik gewoon niet geschikt en Ian is gewoon helemaal perfect!

  13. Definetely Ian Somerhalder.. Al zie ik Alexander Skarsgard ook wel de rol spelen.. Het boek is trouwens geweldig.. Is a Excellent story.. Zeker lezen.

  14. Mij intereseert het niet echt XD

  15. Heb ze ook niet gelezen maar Ian is sexyyyy 😉

  16. Ik heb de boeken ook (nog) niet gelezen, maar mijn voorkeur gaat ook uit naar Ian Somerhalder.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.