Logo-youngadults-site

Geruchten rondom casting Hush Hush

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hush hushWe hebben nog niet veel gehoord over de vorderingen rondom de verfilming van Hush Hush. Sinds de schrijfster Becca Fitzpatrick samen met LD Entertainment bekend heeft gemaakt dat ook haar boek(enserie) op het grote scherm zal verschijnen, is het nogal… stil. Volgens de site van Fitzpatrick is de officiële casting nog niet begonnen, maar toch zijn er sinds kort een aantal roddels rondom de vertolking van Patch, want wie is er nou wel en wie is er nou niet geschikt?

Alhoewel de geruchten – hoogstwaarschijnlijk – niet waar zijn, zijn ze wel degelijk noemenswaardig. Niemand minder dan Ian Somerhalder en Theo James zouden zijn benaderd voor de rol. Maar wacht… zijn ze daar niet een beetje oud voor? Theo is immers eind twintig, en Ian is al in de dertig. Leeftijdsverschillen zouden daarentegen geen probleem meer moeten zijn in Hollywood, aangezien het nog aardig vaak voorkomt dat iemand van rond de twintig een middelbare scholier speelt, maar bij deze acteurs is het verschil wel erg groot.

theo james en ian somerhalder
v.l.n.r: Theo James, Ian Somerhalder

Bovendien is het nog maar te bezien of Theo James überhaupt de rol wel zal aannemen, als we ervan uitgaan dat de geruchten waar zijn, dan. De plannen voor het filmen van Insurgent, het vervolg op Divergent, komen langzaam dichterbij en ook met andere films heeft hij het erg druk.

De verfilming zal het waarschijnlijk niet slecht gaan doen als één van deze grote namen (en knappe gezichten) besluit deel te nemen aan de officiële cast. Een grote naam kan immers de populariteit verhogen, en is dat nou juist niet wat bijna alle films willen bereiken?

Wat vind jij? Zou jij het leuk vinden als één van deze namen Patch zal gaan spelen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Geruchten rondom casting Hush Hush

  1. Ik snap wel dat deze namen naar voren komen, beide zijn goede acteurs maar wel echt te oud vind ik…..
    Ik vind dat ze een jonger iemand moeten kiezen, maar wie ?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.