Logo-youngadults-site

Fashion Thursday: Dress like Nina Dobrev

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Twee weken geleden konden jullie de mooie outfit van Elena Gilbert op de missverkiezing bestuderen en als jullie wilden zelfs voor een redelijke prijs in huis halen. Maar hoe zit het met de actrice achter het vampiermeisje? Ook van Nina Dobrev zijn we helemaal weg. In real life gaat ze ongeveer gekleed als haar personage Elena in the Vampire Diaries: casual en gemakkelijk, maar met stijl! Deze look kun je zo overnemen, aangezien hij zo alledaags is dat je gewoon zo naar je werk of school kan gaan. En ook voor een shopnamiddagje zie je er goed uit!

Nina ziet eruit alsof ze een grote reis gaat maken. Toch houdt ze rekening met het feit dat ze altijd gefotografeerd kan worden. Wil jij weten waar je deze kleding vandaan kan halen? Lees dan vooral verder!

Een bijna identieke zwarte blazer is te vinden op nelly.com. Op dezelfde site kun je ook de prachtige jeansshort vinden. Deze is zeker het bekijken waard, aangezien de prijs voor een broek reuze meevalt! Zo laat je in de zomer al de jongens hun harten op hol slaan.

Nelly: €118.95

Nelly: €24.95

We weten dat blazers over het algemeen niet zo goedkoop zijn, maar ik verschrok me toch een beetje van de prijs. Maar niet getreurd, ik heb nog een alternatief. Een zwarte blazer kun je ook voor een redelijkere prijs vinden.

Zalando: €49.95

Dit vind ik echt een fantastische zomeroutfit. De jeansshort heb ik al, nu nog de zwarte blazer! Wat vinden jullie ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Amélie

Amélie

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.