Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 17

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook deze week staan alle delen van The Hunger Games-trilogie van Suzanne Collins weer in de Bestseller 60. Het eerste deel, De Hongerspelen, stond vorige week op nummer 3 en is deze week een plekje gestegen naar nummer 2. Zal die volgende week op nummer 1 staan? Vlammen, het tweede deel in deze spannende serie is van nummer 5 gestegen naar nummer 3. En het slotdeel, Spotgaai, zit daar niet ver achter. Vorige week stond dit deel nog op nummer 9, maar deze week is het 2 plekjes gestegen naar nummer 7.

Verder is het elfde deel in de Grijze Jager-serie van John Flanagan verdwenen uit de Bestseller 60. Een Keukenmeidenroman is deze week een plekje gestegen, van nummer 15 naar nummer 14.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De bestseller 60 – week 17

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.