Logo-youngadults-site

De bestseller 60 – week 15

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook deze week staan alle young adults die vorige week in de Bestseller 60 stonden er nog in! The Hunger Games van Suzanne Collins is twee plaatsen gezakt en staat op nummer 9, nog wel in de top tien! Spotgaai, het derde deel in de Hongerspelen-trilogie staat net als vorige week op nummer 29. Maar het tweede deel daarentegen is flink gezakt. Vorige week kwam Vlammen dicht bij de top tien in de Bestseller 60, maar deze week is dit deel iets meer dan de helft gedaald en staat nu op nummer 31.

Het elfde deel in de onwijs populaire serie De Grijze Jager van John Flanagan is slechts een plekje vooruit gegaan en staat nu op nummer 38. En ook in de Top Tien Kind & Jeugd zijn ‘De verloren verhalen’ van De Grijze Jager een plekje gestegen, deze week op nummer 3.

Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett is deze week een plekje gedaald naar nummer 12 in de Bestseller 60, maar dat maakt niets uit… want het is al de 112e week dat deze roman in de lijst staat. Het lijkt wel alsof deze roman niet uit de lijst zal verdwijnen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De bestseller 60 – week 15

  1. Erg leuk hieraan kan je goed zien dat mensen druk bezig zijn met de hangerspelen te lezen omdat deel 3 hoog staat dus veel mensen daar al zijn maar deel 1 ook nog dus veel nieuwe mensen beginnen te lezen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.