Logo-youngadults-site

Binnenkort! young adult shop

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Sommige van jullie hebben het al gehoord op het forum, maar bij deze nog even een berichtje op de site zelf. Binnenkort open ik een young adult shop waar merchandise van The Hunger Games, The Twilight Saga, True Blood, The Vampire Diaries en Game of Thrones wordt aangeboden. Daarnaast zullen er ook trendy artikelen in de shop verkrijgbaar zijn.

Dus mochten jullie al op andere sites de merchandise van bijvoorbeeld The Hunger Games hebben gezien, wacht dan nog heel even met aanschaffen! Want de producten in de young adult shop zullen voordeliger zijn! Zodat producten toch wat meer betaalbaar zijn 🙂

Hierboven alvast een voorproefje van de producten die je straks in de shop kunt vinden. Verder wordt er echt van alles aangeboden: The Hunger Games nagellak van China Glaze, t-shirts, replica kleding en sieraden, sleutelhangers, boekenlegger, posters en nog veel meer!

Ben benieuwd naar de reacties! Zelf ben ik er ontzettend enthousiast over en hoop ik dat het een succes zal worden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

19 gedachten over “Binnenkort! young adult shop

 1. Lijkt me erg leuk!

 2. Jeeej THG en twilight (enkel boeken twilight) AWESOOOME

 3. Echt gaaf! Ik wil al heel lang een mockingjay pin, dus dit komt heel mooi uit 😀

 4. wat leuk. hopelijk word het een succes en ik kan haast niet wachten om het te zien! 😉

 5. @Ilsepilse1995, nou dat van the vampire diaries, game of thrones en true blood komt uit Amerika (van de HBO/CW shop), dus daarvan zijn sommige artikelen wel duur! Maar the hunger games en the twilight saga probeer ik zo voordelig mogelijk te prijzen.

 6. AAH wat gaaf! 😉

 7. Epic! Posters zijn altijd wel welkom! Ik zie daar een mok van TVD en dat zou ik ook wel vet vinden. Tenzij het weer zoiets is van negen euro negenennegentig of iets in die richting. xD Dat gaat me weer iets te ver. Voordeliger zal het wel wat zijn inderdaad, als het niet helemaal uit America hoeft te komen. =P

 8. JEeeeeeeeeeeeeej CHINAGLAZE THG! EINDELIJK die wou ik echt graag, wat zijn alle betalingwijzen voor belgië? EN KEIGOED IDEeeeee

 9. GEWELDIG, ik kan niet wachten!

 10. @petra, jeps! Ideal en paypal zit er ook op voor als je bijvoorbeeld vanuit Belgie iets wilt bestellen.

 11. Oh dat is echt leuk. Ik kan niet wachten.:D

 12. Super leuk!! ik kan niet wachten.

 13. Leuk! Ik hoop dat je via Ideal kunt betalen… #gemakkelijk
  Groetjes,
  Petra

 14. @Marijke, helaas geen boeken. Dat kost echt onwijs veel geld, omdat alles via het CB gaat enzo… dus helaas! Wel zal ik de boeken die via mijn uitgeverij en die onder het logo van young-adults.nl op de site zetten. (Veelal dus de “schrijfwedstrijden” boeken)

 15. En de boeken dan? Kun je die daar ook bestellen?

  Groetjes Marijke

 16. Jaaaaaa!! 😉 Awesomeawesomeawesome 😀 Zo te horen gaan er echt leuke dingen bij zitten! Gelukkig krijg ik over een paar dagen weer kleedgeld &loon XD

 17. Jaaaa!!!! Dit is leuk!!!
  Ik kan niet wachten… Ben heel benieuwd!

 18. Leuk leuk!!!
  Ben echt zoooo benieuwd!!!!!!!!!
  😀 😉 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.