Geplaatst op Geef een reactie

Red, White & Royal Blue heeft een releasedatum

De verfilming van Red, White & Royal Blue heeft een releasedatum! Vanaf vrijdag 11 augustus zal de film van het boek van Casey McQuiston te zien zijn op streamingplatform Amazon Prime. Dat nieuws werd gisteren bekendgemaakt.

Rood, wit en koningsblauw

Het boek verscheen in 2019 in het Engels en als vertaling bij Zomer & Keuning in 2020. We volgen Alex, de zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Ze liggen in de clinch met elkaar en wanneer de tabloids hen in het vizier hebben, moeten ze er alles aan doen om te lijken alsof ze wel bevriend zijn. Maar dan leidt een nepvriendschap opeens tot veel meer.

Over de film

Heel wat bekende acteurs en actrices zullen meespelen in de film. Zo zullen Taylor Zakhar Perez (bekend van The Kissing Booth 2) en Nicholas Galitzine (bekend van Purple Hearts) de hoofdrollen van Alex en Henry spelen. Uma Thurman (Suspicion) speelt de president en Alex’ moeder. Ook Rachel Hilson (Love, Victor), Thomas FLynn (Bridgerton), Stephen Fry (Bones) en Sarah Shahi (Sex/Life) vertolken een rol in de film.

Kijk jij uit naar de verfilming van Red, White & Royal Blue?

Geef een reactie