Logo-youngadults-site

Red, White & Royal Blue heeft een releasedatum

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De verfilming van Red, White & Royal Blue heeft een releasedatum! Vanaf vrijdag 11 augustus zal de film van het boek van Casey McQuiston te zien zijn op streamingplatform Amazon Prime. Dat nieuws werd gisteren bekendgemaakt.

Rood, wit en koningsblauw

Het boek verscheen in 2019 in het Engels en als vertaling bij Zomer & Keuning in 2020. We volgen Alex, de zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Ze liggen in de clinch met elkaar en wanneer de tabloids hen in het vizier hebben, moeten ze er alles aan doen om te lijken alsof ze wel bevriend zijn. Maar dan leidt een nepvriendschap opeens tot veel meer.

Over de film

Heel wat bekende acteurs en actrices zullen meespelen in de film. Zo zullen Taylor Zakhar Perez (bekend van The Kissing Booth 2) en Nicholas Galitzine (bekend van Purple Hearts) de hoofdrollen van Alex en Henry spelen. Uma Thurman (Suspicion) speelt de president en Alex’ moeder. Ook Rachel Hilson (Love, Victor), Thomas FLynn (Bridgerton), Stephen Fry (Bones) en Sarah Shahi (Sex/Life) vertolken een rol in de film.

Kijk jij uit naar de verfilming van Red, White & Royal Blue?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.