Logo-youngadults-site

Nu te zien: The Bastard Son and the Devil Himself

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vandaag, vrijdag 28 oktober, is het zover: de release van de Britse fantasy-serie ‘The Bastard Son & The Devil Himself’ is verschenen! 

Waar gaat deze nieuwe Netflix-serie over?

De zestienjarige Nathan is de buitenechtelijke zoon van ‘s werelds gevaarlijkste heks. Uit angst dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden, wordt Nathan zijn hele jeugd lang nauwlettend in de gaten gehouden. Terwijl de grenzen tussen ‘goed’ en ‘slecht’ vervagen, zal Nathan – samen met de ondeugende Annalise en de charismatische Gabriel – snel ontdekken wie hij werkelijk is. En dat is niet even makkelijk …

Hoewel de titel een beetje veranderd is, kan het best zijn dat het plot van de serie je bekend voorkomt. Deze is namelijk gebaseerd op de populaire ‘Half Bad/Half Zwart’ boekenserie van Sally Green. 

De serie, die perfect voor Young Adults is, bestaat uit 8 afleveringen van ongeveer één uur per stuk. Let op: de serie is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar. 

Leuk detail: de Britse band ‘Let’s Dat Grandma’ schreef de originele soundtrack voor de serie. 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.