Logo-youngadults-site

Verfilming On The Come Up binnenkort op Paramount

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Na The Hate U Give verschijnt er binnenkort een nieuwe verfilming van een boek van Angie Thomas: On The Come Up. Dat nieuws was al een tijdje bekend – we schreven er ook dit artikel over -, maar nu is er ook een releasedatum!

Waar gaat On The Come Up over?

Niet te stoppen

On The Come Up – in het Nederlands verschenen als Niet te stoppen bij Moon Young Adult – volgt het leven van Bri die ervan droomt om één van de grootste rappers ter wereld te worden. Die genen zitten in de familie: haar vader was namelijk een echte raplegende. Wanneer haar moeder echter haar job verliest moet Bri voor het inkomen zorgen om te kunnen overleven. Daardoor moet ze het wel zien te maken als rapper.

Nieuws over de verfilming

De opnames van On The Come Up vonden plaats rond oktober 2021. De hoofdrollen worden vertolkt door Jamila C. Gray (als Bri), Michael Anthony Cooper Jr. (als Malik) en Miles Gutierrez-Riley (als Sonny). Vanaf vrijdag 23 september zal de film te zien zijn op streamingplatform Paramount+ in de Verenigde Staten, Canada en Italië. Later zal de film ook in andere regio’s te bekijken zijn. Wanneer we de film in België en Nederland zullen bekijken is nog niet duidelijk.

Bekijk de teaser trailer

Hieronder kan je alvast de teaser trailer bekijken!

Bronnen: Epicreads & Deadline

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.