Niet Te stoppen: wat we weten over de verfilming

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Angie Thomas debuteerde met The Hate U Give in 2017. In 2019 bracht ze een tweede boek uit Niet te stoppen. Haar eerste boek werd al verfilmd en nu wordt Niet te stoppen ook verfilmd.

Director en screenwriter

Deadline kondigde aan dat ze ‘Niet te stoppen‘ gaan verfilmen. Dat er een film gaat komen, was al bekend nog voor het boek werd uitgebracht. De director van The Hate U give, George Tillman Jr., ging normaal Niet Te Stoppen regiseren. Dat is nu veranderd. Kay Oyegun gaat hem vervangen en zal het script voor de film Niet Te Stoppen schrijven. Kay Oyegun kennen we als director van de premiere Rafiki in 2018 tijdens het Cannes Film Festival.

Er is ondertussen ook een director voor de film Niet Te Stoppen: Wanuri Kahiu. Twee maanden eerder sloot Wanuri Kahiu een deal met Disney Plus om de populaire Brodway musical ‘Once on This Island‘ te regiseren. Angie Thomas gaat wel nog steeds de film mee produceren, samen met State Street en Temple Hill.

Het verhaal Niet Te Stoppen

Hoofdpersonage Bri is 16 jaar oud en de dochter van een ondergrondse hip-hop legende die stierf vlak voor zijn grote doorbraak. Bri wil zelf een van de grootste en beste rappers worden. Dat is moeilijk omdat ze vooral moet focussen op school en thuis heeft ze het niet breed: haar moeder heeft haar job pas verloren. Bri gooit die kwaadheid en frustratie in haar eerste liedje, dat viraal gaat voor allemaal verkeerde redenen. Kan Bri doorbreken en haar droom waarmaken?

In afwachting

Wanneer de film uitkomt weten we nog niet. In de tussentijd kan je het boek (nog eens) lezen of de film The Hate U Give (her)bekijken. Bekijk hieronder alvast de trailer van The Hate U Give.

Ondertussen is er ook nieuws over een prequel van The Hate U Give. Lees hier alles over De roos uit het beton.

Bron: mxdwn, Epic Reads

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (26) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.