Logo-youngadults-site

Verfilming The Sky Is Everywhere vanaf vandaag te zien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Goed nieuws voor de fans van de boeken van Jandy Nelson: de verfilming van haar debuut The Sky is Everywhere is nu te bekijken. Sinds vandaag, 11 februari, staat de film op streamingplatform Apple TV+.

The Sky Is Everywhere

De hemel begint bij je voeten, Jandy Nelson

The Sky Is Everywhere verscheen oorspronkelijk in 2011 in het Engels. Later verscheen het als vertaling bij Blossom Books als De hemel begint bij je voeten. We volgen de zeventienjarige Lennie Walker wiens zus Bailey onverwacht overlijdt. Zo staat ze er van de ene op de andere dag alleen voor. Na haar dood krijgt Lennie opeens aandacht van twee jongens: Toby, het vriendje van Bailey, die haar verdriet volledig begrijpt en Joe, die nieuw is in het dorp. De twee jongens zijn als de maan en de zon.

De opnames van de film vonden plaats in 2020 in volle pandemie. De hoofdrollen worden gespeeld door Grace Kaufman (als Lennie Walker), Pico Alexander (als Toby), Jacques Colimon (als Joe), Jason Segel (als Lennie’s oom Big Walker), Cherry Jones (als haar grootmoeder Gram Walker) en Ji-young Yoo (als Sarah). Binnenkort verschijnt er ook een filmeditie van het boek bij uitgeverij Blossom Books.

Bekijk de trailer

Zin gekregen om de film te gaan bekijken? Ontdek hier alvast de trailer!

Bron: The Wrap

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.