Logo-youngadults-site

Vervolg op Liefde van A tot Z op komst

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een tijdje geleden verscheen Love from A to Z van S.K. Ali en in 2020 verscheen de Nederlandse vertaling bij uitgeverij Best of YA. Voor de fans van het boek is er nu goed nieuws: het vervolg op Liefde van A tot Z komt eraan!

Waarover gaat Liefde van A tot Z?

liefdevanatotz

Liefde van A tot Z volgt het leven van Zayneb en Adam. Zayneb wordt geschorst nadat ze tegen een leerkracht uithaalt die telkens opnieuw benadrukt dat moslims slecht zijn. Vandaar vertrekt ze naar het huis van haar oma in Doha in Qatar. Adam heeft multiple sclerose en probeert die diagnose geheim te houden voor zijn vader die rouwt om zijn vrouw. De twee lopen elkaar onverwacht tegen het lijf op de luchthaven en dat blijkt het begin van een mooi verhaal te worden.

De recensie van recensent Liana lees je hier.

Het vervolg: Love from Mecca to Medina

Love from Mecca to Medina

Het vervolg heeft als titel Love from Mecca to Medina gekregen en verschijnt op 18 oktober 2022 in het Engels bij Salaam Reads. Er is momenteel nog niets geweten over een vertaling naar het Nederlands. In dit tweede deel verblijft Adam in Doha terwijl Zayneb in Chicago naar school gaat. Ze krijgen de kans om Thanksgiving samen door te brengen, maar die trip blijkt helemaal niet te verlopen zoals gedacht.

Kan je niet wachten om het vervolg te lezen? Dan is er goed nieuws: je kan namelijk de novelle The Eid Gift lezen. Dit verhaal speelt zich af tussen de twee delen en is gratis te lezen op Riveted, de website van uitgeverij Simon & Schuster. Je hoeft enkel een account aan te maken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.