Logo-youngadults-site

Nieuwe series en films op Netflix in februari 2022

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Benieuwd naar welke nieuwe series en films deze maand op Netflix komen? We lichten er hier enkele uit!

Mijn beste vriendin Anne Frank

Vanaf vandaag staat Mijn beste vriendin Anne Frank op Netflix, de Nederlandse film uit 2021 die gebaseerd is op het leven van Hannah Goslar en Anne Frank. Het is tevens de enige Nederlandstalige film over het leven van Anne Frank.

Anne+: de film

Er is nog meer van Nederlandse bodem! Anne+: de film komt deze maand op Netflix. Na het succes van de serie komt er nu dus ook een film. Hierin volgen we Anne die gaat emigreren naar Montreal, tot ze de non-binaire Lou tegenkomt die heel anders in het leven staat.

Tall Girl 2

Fan van een romantische komedie? Dan ben je bij Tall Girl 2 aan het juiste adres. Dit vervolg op de film die in 2019 verscheen is vanaf 11 februari te bekijken op Netflix.

One of Us Is Lying

Ook op 11 februari verschijnt de boekverfilming One of Us Is Lying, gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen McManus op Netflix. We schreven er eerder al een artikel over.

Naar welke nieuwe series en films die in februari 2022 op Netflix verschijnen kijk jij het meeste uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.