Logo-youngadults-site

One of Us Is Lying binnenkort op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een tijdje geleden verscheen het eerste seizoen van One of Us is Lying op Peacock tv. Het was echter nog afwachten wanneer we de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen McManus, zouden kunnen kijken in Europa. Daar komt nu verandering in. Vanaf 18 februari kunnen we het eerste seizoen met z’n allen gaan bingewatchen!

Een van ons liegt: waar gaat het over?

One of Us Is Lying, vertaald naar Een van ons liegt door Willeke Lempens, gaat over vier studenten die verdacht worden van de moord op Simon. Simon is ook wel gekend als degene die de beruchte roddel-app heeft ontwikkeld. Hij had aangekondigd dat hij van plan was om sappige roddels over de vier studenten te onthullen. Allen hebben ze iets te verbergen. Wie van hen zit erachter en wie van hen liegt?

Tweede seizoen op komst

De serie viel in de smaak bij de Amerikaanse kijkers waardoor onlangs bekendgemaakt werd dat er ook een tweede seizoen van de reeks volgt. Dat seizoen zal wel afwijken van het vervolg One of us is next (Eerlijk duurt het langst) dat Karen McManus schreef. Het tweede seizoen volgt namelijk meteen na de gebeurtenissen van het eerste seizoen terwijl het boek zich een jaar later afspeelt.

Ook derde boek in serie in ontwikkeling

Schrijfster Karen McManus is momenteel ook druk bezig met het schrijven van het derde deel in de serie die begon met One of Us is Lying. Het derde deel, One of Us is Back, verschijnt in 2023 en gaat verder waar One of Us Is Lying stopt.

De trialer

Ben jij benieuwd of de One of Us Is Lying-serie iets voor jou is? Bekijk dan hier de trailer!

Bron: Netflix, Deadline & Twitter Karen McManus

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.