Logo-youngadults-site

Tv-serie One of Us Is Lying binnenkort op Peacock tv

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vanaf 7 oktober is de tv-serie One of us is lying, gebaseerd op het gelijknamige debuutboek van Karen McManus, te zien op het nieuwe streamingplatform Peacock tv. Dat maakte de schrijfster zelf bekend op haar Twitter-pagina. Vorige week kwam ook de officiële trailer van de reeks online. Wanneer internationale fans de serie kunnen bekijken, is dus nog niet helemaal duidelijk.

Waarover gaat Een van ons liegt?

Een van ons liegt

Een van ons liegt verscheen in 2017 uit in het Nederlands bij Best of YA en werd vertaald door Willeke Lempens. In het boek volgen we vier studenten: Bronwyn, Cooper, Addy en Nate. Zij zijn de verdachten van de moord op Simon Kelleher die een beruchte roddelapp ontwikkelde. De vier verdachte studenten waren allen onderwerp van de roddels die hij verspreidde. Elk hebben ze een geheim en elk hadden ze dus een reden om te vermijden dat hun roddel zou uitkomen. Wie van hen liegt?

Wat we nog meer weten over de serie

De serie zal in totaal acht episodes tellen: drie daarvan verschijnen op 7 oktober op Peacock, de volgende drie op 14 oktober en de laatste twee op 21 oktober. Helaas is het nieuwe streamingplatform Peacock nog niet gelanceerd in België en Nederland waardoor het onduidelijk is of we de serie zullen kunnen bekijken en wanneer. De episodes zijn rond de zestig minuten en werden opgenomen in Nieuw-Zeeland. Verder regisseerde Jennifer Morrison de serie, die naast regisseur ook actrice is. Daarnaast worden de hoofdrollen vertolkt door Marc McKenna, Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalise Cochrane en Chibuikem Uche.

De trailer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.