Logo-youngadults-site

Jennifer Lynn Barnes onthult cover van slotdeel van trilogie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een tijdje geleden maakte Jennifer Lynn Barnes bekend dat er een derde deel zal verschijnen in de The Inheritance Games-trilogie. Via Twitter en TikTok konden liefhebbers van de serie op zoek gaan naar de cover. Op die manier konden ze, net zoals Avery in de boeken, zelf een raadsel oplossen. Toen vele boekenliefhebbers de cover hadden gevonden, onthulde Jennifer Lynn Barnes de cover ook op haar eigen Twitter-kanaal.

De Erfenis & De Verloren Erfgenaam

De serie, vertaald bij Blossom Books door Elise Kuip, vertelt het verhaal van Avery Grambs die op een dag te horen krijgt dat ze een erfenis krijgt van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft. Aan die erfenis is wel een voorwaarde gebonden: ze moet gedurende een jaar leven in Hawthorne House, waar ook de familie van miljardair Tobias Hawthorne en zijn vier zonen wonen die net onterfd zijn. De vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

The Final Gambit

Het slotdeel verschijnt in het Engels bij Little Brown Books for Young Readers op 30 augustus 2022. Wanneer de vertaling bij Blossom Books verschijnt, is nog niet geweten. Naast de cover maakte de schrijfster ook de achterflap bekend, die je hieronder kan lezen! Let op voor spoilers indien je de vorige delen nog niet las.

Avery’s fortune, life, and loves are on the line in the game that everyone will be talking about.

To inherit billions, all Avery Kylie Grambs has to do is survive a few more weeks living in Hawthorne House. The paparazzi are dogging her every step. Financial pressures are building. Danger is a fact of life. And the only thing getting Avery through it all is the Hawthorne brothers. Her life is intertwined with theirs. She knows their secrets, and they know her.

But as the clock ticks down to the moment when Avery will become the richest teenager on the planet, trouble arrives in the form of a visitor who needs her help—and whose presence in Hawthorne House could change everything. It soon becomes clear that there is one last puzzle to solve, and Avery and the Hawthorne brothers are drawn into a dangerous game against an unknown and powerful player.

Secrets upon secrets. Riddles upon riddles. In this game, there are hearts and lives at stake—and there is nothing more Hawthorne than winning.

The Inheritance Games trilogie - Jennifer Lynn Barnes

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.