Logo-youngadults-site

Jennifer Lynn Barnes kondigt derde deel The Inheritance Games aan

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ondanks dat het tweede deel, The Hawthorne Legacy, nog niet verschenen is, is het derde deel van The Inheritance Games al aangekondigd. Jennifer Lynn Barnes maakte het nieuws bekend op haar Twitter-pagina.

Waarover ging De Erfenis ook alweer?

Het eerste deel De Erfenis werd in januari van dit jaar vertaald in het Nederlands door uitgeverij Blossom Books. In het boek volgen we Avery die op een dag een erfenis ontvangt van een man die ze helemaal niet kent. Er is wel één voorwaarde aan verbonden: om de erfenis te ontvangen moet ze in Hawthorne House gaan wonen. Daar wonen echter de vier (knappe) zonen van Tobias Hawthorne die net onterfd zijn. Het vervolg, De verloren erfgenaam, verschijnt in september bij Blossom Books.

Het derde deel: The Final Gambit

Het derde deel verschijnt in de herfst van 2022. Heel wat nieuwe personages zullen hun intrede doe en heel wat vragen zullen beantwoord worden.

Kijk jij uit naar het tweede én derde deel van The Inheritance Games?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.