Trailer van Stranger Things online

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben er lange tijd op moeten wachten, maar hier is die dan! De trailer van het vierde seizoen van Stranger Things. Er werd ook meteen bevestigd dat de nieuwe afleveringen volgend jaar zullen verschijnen.

Cast

Een exacte releasedatum is er nog niet, jammer. We moeten het doen met ‘ergens in 2022’. Wel weten we dat de cast er enkele nieuwe leden bij krijgt. Zo zal Rober Englund Victor Creel vertolken, een gestoorde en intimiderende man die in een psychiatrisch ziekenhuis wordt opgesloten voor een gruwelijke moord. Eduardi Franco speelt Argyle, de nieuwe beste vriend van Jonathan. Jamie Campell Bower vertolkt de rol van de verpleger Peter Ballard en Sherman Augustus wordt luitenant-kolonel Sullivan. Tot slot gaat Mason Dye de knappe en rijke atleet Jason Carver spelen, die verkering heeft met het populairste meisje van school.

Heel wat om naar uit te kijken dus, maar voor nu kan je hier de trailer van het vierde seizoen bekijken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (26) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today