Logo-youngadults-site

Trailer van Stranger Things online

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben er lange tijd op moeten wachten, maar hier is die dan! De trailer van het vierde seizoen van Stranger Things. Er werd ook meteen bevestigd dat de nieuwe afleveringen volgend jaar zullen verschijnen.

Cast

Een exacte releasedatum is er nog niet, jammer. We moeten het doen met ‘ergens in 2022’. Wel weten we dat de cast er enkele nieuwe leden bij krijgt. Zo zal Rober Englund Victor Creel vertolken, een gestoorde en intimiderende man die in een psychiatrisch ziekenhuis wordt opgesloten voor een gruwelijke moord. Eduardi Franco speelt Argyle, de nieuwe beste vriend van Jonathan. Jamie Campell Bower vertolkt de rol van de verpleger Peter Ballard en Sherman Augustus wordt luitenant-kolonel Sullivan. Tot slot gaat Mason Dye de knappe en rijke atleet Jason Carver spelen, die verkering heeft met het populairste meisje van school.

Heel wat om naar uit te kijken dus, maar voor nu kan je hier de trailer van het vierde seizoen bekijken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.